Masacru in Mexic! S-au gasit 20 de cadavre carbonizate la granita cu SUA

Publicat: 10 Jan. 2019, 10:47 News 3
Masacru in Mexic! S-au gasit 20 de cadavre carbonizate la granita cu SUA

Clipe de soc pentru autoritatile din Mexic care au descoperit, in jurul zilei de ieri, nu mai putin de 20 de cadavre, dintre care 17 carbonizate, fiind un masacru total.

Se pare ca aceste cadavre au fost gasite in apropiere de granita cu America, langa orasul Nuevo Laredo, potrivit unei surse din cadrul serviciilor de securitate, conform Reuters.

In afara de acestea, si cinci vehicule incendiate au fost gasite in conditii suspecte langa cadavrele carbonizate, localizate in statul Tamaulipas, in nordul Mexicului.

S-au gasit 20 de cadavre carbonizate la granita cu SUA

S-au gasit 20 de cadavre carbonizate la granita cu SUA

Din spusele autoritatilor, statul Tamaulipas a devenit in ultimii ani unul dintre cele mai violente state din Mexic, iar asta din cauza violentelor ce nu pot fi controlate si a exploatarii imigrantilor.

In plus, bandele care se lupta pentru suprematie asupra traficului de droguri joaca un rol extrem de important, ei fiind vinovati si pentru violentele peste masura si crimele oribile.

In ultimii ani, din cauza cartelurilor care fac trafic de cocaina, s-au gasit sute de cadavre, ceea ce a dus la intensificarea conflictului sangeros dintre carteluri si armata. Probleme dureaza de foarte multi ani si se pare ca pana acum nu s-a gasit nicio rezolvare.

Iar asta din cauza ca, in ciuda tuturor descoperirilor facute de armana si FBI, cartelurile inca au o influenta puternica peste tot, inclusiv asupra oamenilor legii.

Publicat: 10 Jan. 2019, 10:47 News 3
Pe aceeași temă