EXCLUSIV | Natalia Mateuț își dorește un copil! Este pe lista priorităților de anul acesta! “Voi alege omul cu adevărat potrivit mie”

Publicat: 31 ian. 2023, 13:38 Autor: Dora Bazavan Vedete

Natalia Mateuț își dorește un copil! Sfârșitul de an a prins-o singură pe Natalia Mateuț, care s-a despărțit după vreo doi ani de relație de DJ Mahony. Vedeta Antena Stars privește acum cu încredere și foarte pozitivă spre viitor.

Natalia Mateuț a mărturisit pentru Ciao.ro că la vârsta ei își dorește pe mai departe să întâlnească la un moment dat persoana potrivită pentru întemeierea unei familii. Și alături de care să facă un copil pentru că la asta visează de acum. Nu se consideră ghinionistă în dragoste, din contră, Natalia Mateuț așteaptă de acum încolo tot ce este mai bun în viața ei.

Nati, ai avut parte de o vacanță de vis, în Mexic, la Tulum, care nu îți este deloc o destinație străină! Ce tot faci în Mexic? Ai prieteni acolo? Care este secretul?

Nu îmi este deloc străin Mexicul ca și destinație. Anul trecut pe final plus primele zile din noul an le-am petrecut tot în Mexic și anume în Tulum, a doua oară acolo. Mi-a plăcut foarte tare acum 3 ani când am fost cu prietenele mele acolo. Și am rămas cu dorința de a mă reîntoarce într-o zi din nou acolo.

A fost o vacanță extrem de neprevăzută, de spontană. Decizia de a pleca în Mexic de data aceasta a fost luată cu 3 sau 4 zile înainte. De obicei e genul de vacanță pe care o programezi cu 2 luni înainte. Ca și costuri, ca și pregătire, nu? Dar așa a fost să fie. Cum se spune, de cele mai multe ori deciziile și vacanțele programate atunci pe moment sunt poate cele în care instinctul te îndrumă. Și te face să iei decizia corectă.

Natalia Mateuț își dorește un copil!

Am fost cu un grup de prieteni și a fost super frumos. Eu deja știam locațiile, tot,  pe unde să ies, pe unde să merg, ce îmi place cel mai tare și oricum. Fiind o vorbitoare fluentă de spaniolă, dat fiind că m-am născut în Spania. Mie îmi este foarte la îndemână să merg în locurile în care se vorbește spaniolă. Și atunci m-am simțit și mă simt de fiecare dată în zona aceea ca peștele în apă.

Am și prieteni și m-am reîntâlnit cu foarte mulți prieteni veniți din  toate colțurile lumii, pentru că Tulumul, cel puțin, în perioada final de an, început de an, în decembrie- ianuarie este o perioada de festival. Așa o numesc ei, unde au loc foarte multe petreceri și foarte multă lume din Europa vine acolo.

Și atunci ne întâlnim cu toții. Am prieteni din Franța care vin acolo, am prieteni din Liban, am prieteni din  multe locuri, din multe țări și ne vedem cu ocazia asta, ne întâlnim așa. Atunci mi-a făcut mare plăcere să îi revăd pe unii dintre ei care au preferat să vină tot în Tulum ca și destinație de vacanță. M-am întâlnit cu prieteni, cu oameni dragi, am și fost un grup foarte mișto cu care m-am distrat deopotrivă. Secretul este de multe ori să alegi cu sufletul  și să te gândești să te duci în acel loc, dacă simți. A fost o decizie nebunească, o decizie zăpăcită să merg într-un loc, cu trei zile înainte de data plecării. Sigur, grupul era organizat de foarte mult timp, dar m-am lipit și eu de el și a fost foarte-foarte mișto!

De data asta n-ai mai fost cu sora ta, ci cu colegul de trust, Cătălin Cazacu?

Da, așa este, nu am mai fost cu sora mea în vacanță pentru că ea a rămas cu iubitul ei și noi de cele mai multe ori ne petrecem împreună vacanțele. Dar cumva ei aveau alte planuri și am preferat de data aceasta, cel puțin, să plec cu alt grup de prieteni din care a facut parte și Cătălin Cazacu, colegul și prietenul meu. Care m-a invitat în vacanță cu el și cu Ramona și, repet, m-am simțit foarte bine, a fost o decizie luată rapid.  A zis, hai și tu, o să îți placă, o să fie foarte mișto. Eram așa, între, aș fi plecat și cu sora mea și cu iubitul ei, mă tenta și Mexicul, îmi plăcea foarte tare și atunci am preferat să plec cu ei.

Este pe lista priorităților de anul acesta!

Zi-mi de tine, te rog! Cum ești? Din toate punctele de vedere?

Eu sunt foarte-foarte bine. Am avut un final de an cu de toate, cu o zi de naștere foarte frumoasă, chiar fastuoasă, petrecută cu prietenii mei mulți și dragi, așa cum nu mai făcusem de vreo 3 ani. Repet, și această vacanță care mi-a picat la suflet. Și care m-a ajutat să trec  cu bine în noul an și să încep 2023 cu dreptul. Sunt bine din toate punctele de vedere.

Te-a prins noul an singurică? De ce?

Da, am fost singură în vacanță pentru că sunt singură, nu mai sunt în nicio relație, acea relație. Se spune că lucrurile se așează cum este mai bine pentru tine chiar dacă la început nu înțelegem. Universul ne ajută cumva și ne îndrumă exact  în zona în care noi trebuie să ajungem. Și ne pune la masă cu oamenii potriviți nouă! Și atunci m-am lăsat dusă de val, m-am lăsat dusă de energia Universului, pentru că eu cred foarte tare în treaba asta și am înțeles că este mai bine să fiu așa. Și anume singură.

Pentru că eram singură și  nu am mai depins de nimeni mi-am făcut singură programul. În rest, din punct de vedere profesional sunt foarte bine pentru că  proiectele continuă. Și anume proiectul acesta cu emisia zilnică continuă, acum suntem live de la 8 dimineața în fiecare zi, de luni până vineri. Ceea ce nu înseamnă decât că suntem și mai matinali și mai puși pe treabă. Dar făcând în continuare ceea ce îmi place foarte tare și anume televiziunea.

Ce îți dorești pentru tine în 2023? O să fii mai atentă în alegerile pe care le faci? La oamenii pe care îi ai lângă tine?

Da, sigur că o să fiu mult mai atentă! De fiecare dată cumva când ești într-o relație spui că o să fii mai atent și o să ai grijă și așa mai departe. Cred că în viață repetăm niște greșeli până le învățăm cu adevărat. Și îmi doresc să cred că voi alege în viitorul apropiat omul cu adevărat potrivit mie. Alături de care  să îmi întemeiez o familie și să fac un copil pentru că îmi doresc foarte tare un copil!

Asta este clar, una dintre rezoluțiile mele în viitorul apropiat. Nu știu dacă se va materializa sau nu acum pe anul asta, dar cu siguranță asta în doresc. Îmi doresc un om alături  cu care să construiesc ceva frumos și care să își dorească și el  același lucru ca și mine. Îmi doresc pe cineva cu care să privesc în aceeași direcție. Adică nu mai sunt la vârsta la care să pot să pierd timpul și nu îmi doresc să o mai fac. Dintotdeauna când am fost implicată într-o relație și când am iubit, mi-am dorit la un moment dat treaba asta. Și sunt sigură că, repet, Universul va avea grijă să aducă în viața mea omul potrivit alături de care să îmi întemeiez o familie. Lucru pe care mi-l doresc de ceva timp.

“Voi alege omul cu adevărat potrivit mie”

Ești o femeie frumoasă și din ce în ce mai sexy! Înnebunești bărbații cu formele tale! Cât de multă încredere ai în tine și în sex appealul tău?

Mă bucur foarte mult de vârsta pe care o am, și eu cred că treaba asta cu sex appealul de care zici tu. Eu m-aș îndrepta mai mult spre self-esteem, self-esteem care la mine este super crescut acum, am lucrat mult acum la încrederea în mine. Nu aveam deloc încredere în mine în anii trecuți, în trecut zic, în trecutul mai îndepărtat. Dar cu cât terapia de care eu am vorbit și pe care o fac în continuare și de care mi-e super drag să vorbesc și deloc rușine. M-a ajutat foarte mult să devin femeia încrezătoare de astăzi. Și la cei 32 de ani pe care i-am împlinit anul trecut în decembrie. Pot să spun că am maturitatea și  încrederea cu care pot să dărâm munții și asta și fac!

Te consideri ghinionistă în dragoste?

Nu, nu mă consider ghinionistă absolut deloc, din contră! Mă consider foarte norocoasă. Dacă ceva s-a terminat este pentru că în viața mea cineva mult mai potrivit și mai bun trebuie să intre. Aici mă refer la prieteni, mă refer la cunoștințe, mă refer la iubit, mă refer la orice fel de relație interumană aș avea. Așa că nu, din contră, am norocul ca Dumnezeu să mă ferească de oameni nepotriviți aducându-I pe cei potriviți.

Cred că dezamăgirea face parte din viața fiecărui om și dacă nu am fi dezamăgiți nu am putea să crește. Și nu am putea să ne dăm seama ce e bine și ce rău pentru noi. Din orice dezamăgire am învățat în timp  că trebuie să învăț ceva și orice dezamăgire m-a ajutat foarte tare să am în viața mea. Mai apoi, oamenii potriviți, omul potrivit. Deci nu m-a făcut decât să fiu omul și femeia puternică de astăzi și extrem de sigură pe ea. Care știe foarte bine ce își dorește. Dacă avem puterea să gândim și să vedem în zona aia. Eu cred că chiar reușim să trecem cu bine peste greutățile vieții și chiar reușim să creștem. Dacă ne victimizăm și ne blocăm în lucruri care nu sunt bune pentru noi, atunci avem o problemă.

Publicat: 31 ian. 2023, 13:38 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×