Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se iubesc în Mexic! Cum petrec cei doi îndrăgostiți sfârșitul anului 2022

Publicat: 29 dec. 2022, 15:29 Autor: Dora Bazavan Vedete

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se iubesc în Mexic! Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au parte de o adevărată dragoste cu năbădăi! Și pentru că nu au putut sta mult timp unul fără celălalt, cei doi amorezi s-au împăcat după despărțirea recentă cu cântec. Și au plecat împreună cu o gașcă de prieteni în Mexic, la Tulum.

Astfel, e distracție mare pe capul lor pentru că acolo și-au petrecut și Crăciunul, în compania Nataliei Mateuț și a altor prietene de-ale lor. Au închiriat o frumoasă vilă în Tulum și trăind viața la maxim acolo. Din postările de le Instagram, gașca veselă se distrează la maxim în Mexic.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se iubesc în Mexic!

S-au plimbat cu biciletele și i-a prins ploaia pe drum, udându-i până la piele. Au dansat până în zori, au făcut plajă și s-au înfruptat din toate bunătățile locului. Cătălin Cazacu și Ramona Olaru par mai îndrăgostiți ca niciodată și o arată tuturor.  S-au bronzat și s-au postat în ipostaze fierbinți, pupându-se. Și bucurându-se că sunt din nou împreună iar admiratorii lor nu îi scapă deloc din ochi.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt împreună de un an de zile. Ea a primit un inel de la marele cuceritor de femei frumoase din showbiz. Iar atunci când s-a aflat că cei doi s-ar fi despărțit, blonda de la Neatza cu Răzvan și Dani declara la momentul respectiv că nu o să-și caute fostul partener de viață. Dar nici nu excludea o nouă împăcare cu el.

Cum petrec cei doi îndrăgostiți sfârșitul anului 2022

Cei doi aveau planuri mari împreună și în ultima vreme erau ocupați cu decorarea apartamentului în care urmau să se mute împreună de sărbători. Se pare că mama lui Cătălin Cazacu o place pe Ramona Olaru, după cum chiar el a declarat într-o emisiune TV. Și aceasta a fost și cea care și-a întrebat la un moment dat fiul de ce nu a făcut pasul cel mare. Și nu a luat-o încă de soție pe frumoasa blondă de la TV.

Publicat: 29 dec. 2022, 15:29 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă