Simona Gherghe, momente dificile. Ce se întâmplă în viața fostei prezentatoare TV: ”E mai dificil”

Publicat: 06 Jul. 2020, 15:33 Vedete

Simona Gherghe are probleme de câteva zile. Pagina sa de Facebook a fost furată, iar vedeta nu a reușit să o recupereze până acum! 

În urmă cu doar câteva zile, fosta prezentatoare TV a anunțat prin intermediul paginii sale de Instagram, dar și a contului personal de Facebook că pagina oficială cu aproape 1 milion de urmăritori i-a fost furată. Nu se știe exact ce s-a întâmplat, mai ales că de ceva timp altcineva se ocupa de administrarea ei. Simona Gherghe a explicat că pentru ea acel cont înseamnă foarte mult, mai ales că a reușit în mulți ani să-și strângă o astfel de comunitate.

Simona Gherghe a publicat pe Instagram un mesaj unde și-a anunțat urmăritorii faptul că nu se gândea că va fi atât de dificil să își recupereze contul.

”Tot n-am recuperat contul oficial de facebook…Se pare că e mai dificil decât mi-aș fi imaginat”, a scris ea pe Instagram.

Simona Gherghe a fost bătută în copilărie

Copilăria blondinei a avut și suișuri și coborâșuri, având parte chiar și timp de trei ani de chinuri. Când era mai mică, Simona Gherghe voia să devină gimnastă. Visa să fie precum Nadia Comăneci, dar din partea antrenorilor săi primea bătăi crunte, arată Ok! Magazine.

„Antrenorul de gimnastică, domnul Radu, şi balerina, doamna Balog, ne-au pus să facem şpagatul. Nu mi-a ieşit aşa cum ar fi trebuit şi m-am aşezat, cu picioarele depărtate, într-o imitaţie stângace de şpagat. Profesorul m-a văzut, s-a apropiat şi m-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt şi acum, pe şira spinării… Tot ce-a urmat a fost un coşmar. Simpla prezenţă în sală a acelui om mă paraliza”, povestea Simona Gherghe.

”Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani. Până într-o zi, când am venit acasă cu picioarele învineţite. Profesoara de balet, o unguroaică a cărei singură pasiune era să ne jignească îngrozitor, mă bătuse cu o scândură, pentru că nu executasem corect nu ştiu ce mişcare… Părinţii nu m-au mai lăsat să merg la antrenamente”, a mai povestit ea.

Publicat: 06 Jul. 2020, 15:33 Vedete
Pe aceeași temă