Simona Gherghe, adevăratul motiv pentru care a renunțat la Acces Direct, după 9 ani: „Regret și acum. N-am mai putut să…”

Publicat: 03 Aug. 2020, 11:54 Vedete

Simona Gherghe este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Timp de 9 ani a prezentat celebra emisiune Acces Direct, însă atunci când a decis să plece din echipă, nu a oferit prea multe explicații. Acum vedeta le-a dezvăluit fanilor săi ce a făcut-o să ia această decizie.

În urmă cu un an, Simona Gherghe a luat decizia de a renunța la televiziune și de a se dedica în totalitate familiei, după ce l-a născut pe băiețelul ei.

Simona Gherghe, adevăratul motiv pentru care a renunțat la Acces Direct

După ce proiectul în care a fost prezentă ani întregi a început să fie criticat din cauza prezenței constante a soților Stegaru, fanii au început să îi pună tot felul de întrebări legate de emisiune. Simona Gherghe, la fel de sinceră ca întotdeauna a răspuns curiozităților acestora printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

Mai mult decât atât, fosta prezentatoare a spus și adevăratul motiv pentru care a renunțat.

„Au fost 9 ani în care am învățat foarte multe. În care s-au întâmplat foarte multe. Și bune, și rele. Evident că pe cele rele le regret și acum. Dar le-am luat ca pe niște lecții. Am învățat să nu mai judec, să am răbdare, să ascult. Suntem diferiți și asta e frumusețea acestei lumi. Când n-am mai putut, pentru că nu este un format comod, m-am retras”, a mărturisit Simona Gherghe pe pagina sa de Instagram.

Simona Gherghe, momente dificile în copilărie

Frumoasa blondină le-a făcut admiratorilor săi câteva dezvăluiri cutremurătoare. Copilăria blondinei a avut și suișuri și coborâșuri, având parte chiar și timp de trei ani de chinuri. Când era mai mică, Simona Gherghe voia să devină gimnastă. Visa să fie precum Nadia Comăneci, dar din partea antrenorilor săi primea bătăi crunte.

„Antrenorul de gimnastică, domnul Radu, şi balerina, doamna Balog, ne-au pus să facem şpagatul. Nu mi-a ieşit aşa cum ar fi trebuit şi m-am aşezat, cu picioarele depărtate, într-o imitaţie stângace de şpagat. Profesorul m-a văzut, s-a apropiat şi m-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt şi acum, pe şira spinării… Tot ce-a urmat a fost un coşmar. Simpla prezenţă în sală a acelui om mă paraliza”, povestea Simona Gherghe.

”Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani. Până într-o zi, când am venit acasă cu picioarele învineţite. Profesoara de balet, o unguroaică a cărei singură pasiune era să ne jignească îngrozitor, mă bătuse cu o scândură, pentru că nu executasem corect nu ştiu ce mişcare… Părinţii nu m-au mai lăsat să merg la antrenamente”, a mai povestit ea.

Publicat: 03 Aug. 2020, 11:54 Vedete
Pe aceeași temă