Ce interdicții și-a impus Simona Gherghe pentru siguranța copiilor: „Niciodată de față cu ei”

Publicat: 25 Jun. 2020, 10:30 Vedete

Simona Gherghe este o mămică extrem de grijulie. În acest moment vedeta recunoaște că este împlinită datorită micuților săi care îi ocupă tot timpul. Mai mult decât atât, fosta prezentatoare tv își dorește ca aceștia să aibă parte de o copilărie frumoasă, dar și o educație pe măsură.

Simona Gherghe este în acest moment o mămică cu normă întreagă. Frumoasa blondină nu a mai revenit pe micul ecran, după nașterea celui de-al doilea copil.

Fosta prezentatoare TV le dedică tot timpul copiilor, ceea ce nu este ușor deloc, este atentă la nevoile lor și totodată face tot posibilul să îi protejeze, să îi țină în siguranță. Îi răsfață, însă cu măsură, iar pentru acest lucru a hotărât să impună câteva reguli pe care toată lumea trebuie să le respecte.

Simona Gherghe își pune și poftele în cui atunci când vine vorba despre siguranța copiilor săi

Vedeta evită să le dea celor mici alimente tari și a găsit chiar și o soluție pentru a nu da curs tentațiilor: ”Acum, că dorm copiii, pot să mănânc și eu popcorn. Niciodată de față cu ei, până nu vor face 4-5 ani”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

”Am primit multe mesaje de la mame, cu întrebarea ‘de ce nu le dau copiilor popcorn’. Răspunsul e simplu. Orice aliment mic și tare (popcorn, alune, etc) reprezintă un pericol major de înec/sufocare prin obstrucția căilor respiratorii”, a explicat Simona Gherghe.

Simona Gherghe, criticată în mediul online

Simona Gherghe a fost aspru criticată de internauți după ce a împărtășit cu aceștia momentele importante prin care trece alături de copilul său.

„Vreau să vorbesc despre ceva ce mi s-a întâmplat ieri. Am postat o fotografie cu Vlad și cu Ana mâncând în același timp. Vlad a început diversificarea de două zile și am postat felul lui de mâncare. Îi pasasem un morcov, un cartof dulce, cam cum se face la început.

M-au surprins în mod neplăcut două comentarii ale unor mame. Una care m-a criticat pentru faptul că, vezi Doamne, nu-i dau copilului de mâncare dintr-un bol de bambus și folosesc un bol de plastic. Sunt produsele acelea speciale. Știți de ce se folosesc. Pentru că cei mici mai aruncă bolul, să nu se spargă. N-are nicio importanță. M-a făcut nedocumentată, că am rămas în urmă … I-am explicat, dar sunt în urmă, asta e, îmi asum că asta fac.

Mai tare m-a supărat al doilea comentariu, tot din partea unei mame, care mi-a spus că nu știu nimic, că nu citesc, pentru că îi dau copilului să mănânce pasat, și că nu-i dau cu furculița. Că nu i-am strivit mâncarea cu furculița. Vlad era în prima lui zi de diversificare. Știți foarte bine că în prima zi de diversificare copilul gustă, ia două trei lingurițe, dacă le ia, nici vorbă de mâncat.

Să simtă o altă textură și un alt gust. I-am explicat lucrul acesta, nu a contat”a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Publicat: 25 Jun. 2020, 10:30 Vedete
Pe aceeași temă