Simona Gherghe, infectată cu coronavirus? Care a fost rezultatul testului

Publicat: 15 Oct. 2020, 09:23 Vedete

Simona Gherghe a trecut prin momente de panică, după ce fiica sa a intrat în contact cu o persoană infectată cu noul coronavirus. Imediat cum a aflat, prezentatoarea TV și-a făcut testul pentru a se asigura că este în afara oricărui pericol.

Celebra prezentatoare TV le-a povestit prietenilor săi virtuali prin ce momente neplăcute a trecut recent. Fiica sa, Ana, este înscrisă la cursuri de balet, iar în urmă cu câteva zile a fost informată că una dintre colegele fetiței s-a infectat cu noul coronavirus.

Simona Gherghe, infectată cu coronavirus?

Prezentatoarea TV nu au stat prea multe pe gânduri și au mers direct la medic pentru a se testa. Simona Gherghe și-a luat toate măsurile de precauție pentru că nu a dorit să îi pună în pericol pe colegii săi și pe concurenții emisiunii pe care o prezintă.

”De vreo două săptămâni, fiica mea a început să facă balet și luni seara ne-au sunat de la clubul respectiv și ne-au anunțat că una dintre fetițele din grupa Anei a fost testată pozitiv cu COVID-19. Vă dați seama că în momentul acela au fost niște momente groaznice de panică. Ele se văzuse toată săptămâna. Cred că în 10 minute am sunat la medicul de familie, ne-am suit în mașină și am mers să ne testăm”, a spus Simona.

Totodată vedeta a mai explicat și faptul că cele 24 de ore în care a așteptat rezultatul testului i s-au părut o eternitate. Din fericire, aseară aceasta a aflat că nu s-a infectat, însă în continuare blondina preferă să fie precaută și prezintă emisiunea din platou departe de ceilalți.

”Cele 24 de ore au trecut foarte greu. Testul a venit aseară, târziu și rezultatul și suntem amândouă negative. Totul este în regulă și sunt foarte fericită că este bine. O să continui să transmit emisiunea din platou, ca o măsură suplimentară de precauție, deși sunt ok și am trecut de hopul acesta”, a adăugat vedeta.

Publicat: 15 Oct. 2020, 09:23 Vedete
Pe aceeași temă