Simona Gherghe ar putea fi gravidă pentru a treia oară?!

Publicat: 28 Jul. 2020, 11:13 Vedete
Simona Gherghe ar putea fi gravidă pentru a treia oară?!

Simona Gherghe are o familie minunată, iar faptul că nu mai prezintă celebra emisiune ”Acces Direct” nu reprezintă un impediment în viața ei, jurnalista fiid extrem de fericită alături de copiii ei. 

Recent, fosta prezentatoare TV a discutat cu fanii săi despre viața sa personală și, mai precis, despre posibilitatea de a deveni mămică din nou. După ce a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, în secțiunea „stories” de pe Instagram, Simona Gherghe a discutat deschis cu persoanele care o apreciază despre motivul renunțării la televiziune. Astfel, fosta prezentatoare TV a mărturisit că are doi copii, pe Ana Georgia și pe Vlăduț, cărora a decis să le dedice tot timpul său, mai ales cât încă sunt mici și au mare nevoie de îndrumare, scrie kfetele.ro.

Faimoasa prezentatoare are de gând să revină în televiziune, locul care a consacrat-o, dar nu prea curând. Mai mult decât atât, la întoarcerea de la mare, internauții s-au gândit că vedeta ar putea deveni mămică pentru a treia oară, așa că au întrebat-o dacă se gândește la încă un copil în familia lor. Răspunsul său a uimit pe toată lumea, mărturisind că simte că familia lor este completă deja. „Nu! Suntem în formulă completă!” a răspuns Simona Gherghe.

Probleme la prima sarcină

La prima sarcină, Simona Gherghe a urmat diverse tratamente, care au dat roade cu greu, iar vedeta se obișnuise deja cu ideea că va fi nevoie să apeleze la fertilizarea in vitro! „Mă hotărâsem să apelez la fertilizarea in vitro. Mă hotărâsem să apelez la fertilizarea in vitro…Am rămas însărcinată după mai bine de un an și jumătate de tratament. Și s-a întâmplat când mă hotărâsem să apelez la fertilizarea in vitro…” a conchis Simona Gherghe, referitor la posibilitatea de a fi gravidă pentru a treia oară.

De ce a renunțat Simona Gherghe la emisiunea „Acces Direct”

Ani de zile a fost moderatoarea emisiunii „Acces Direct’, însă a simțit nevoia să se oprească, iar motivele au fost bine întemeiate. În locul Simonei Gherghe a venit Mirela Vaida.

„Pentru că am simțit că, după aproape 9 ani, trebuie să schimb ceva în plan profesional. Cumva, lucrurile astea se întâmplă ciclic. Când am preluat emisiunea, în 2010, eram după aproape 9 ani de știri. Acum, am simțit că am obosit. Nu e un format comod. Emoțional, m-a consumat foarte tare. Și am decis să mă retrag, ca să las loc pentru ceva mai bun în viața mea.

În ultimii ani, am tot avut oferte, dar le-am declinat. Nu sunt genul de om care să se tot mute dintr-o parte în alta. Eu mă simt bine la Antena 1. Sunt aici de aproape 18 ani și, dacă aveam vreun motiv să plec, plecam. Faptul că încă sunt aici arată că mă simt bine cu ceea ce am”, a declarat Simona Gherghe pentru Viva.

Publicat: 28 Jul. 2020, 11:13 Vedete
Pe aceeași temă