Familia Simonei Gherghe s-a mărit: ”Copiii sunt foarte încântați”

Publicat: 19 Feb. 2020, 14:08 Vedete

Familia Simonei Gherghe s-a mărit! Cine este noul membru al familiei. Simona Gherghe are o familie minunată, iar faptul că nu mai prezintă celebra emisiune ”Acces Direct” nu reprezintă un impediment în viața ei! Recent, fiica ei a venit acasă cu un peștișor primit de la grădiniță.

Frumoasa prezentatoare TV se bucură de timpul petrecut alături de familie, dar și de prieteni, având proiecte la care lucrează și simțindu-se mult mai odihnită și bucuroasă, căci cei dragi sunt alături de ea.

Recent, fetița ei, Ana, a avut parte de o surpriză! Educatoarea micuței a venit cu ideea de a dărui fiecărui copil de la grădiniță câte un pește, iar Simona și soțul ei au mers și au cumpărat un acvariu! Dar de la un pește la cinci nu a fost decât un singur pas.

”Avem acvariu cu cinci peşti şi copiii sunt foarte încântaţi, mai ales Ana că îi hrăneşte, dar şi Vlad se uită la ei fascinat. Totul a pornit de la o idee foarte drăguţă de la grădiniţă. Doamna educatoare le-a dăruit copiilor un peştişor şi de aici toată nebunia să-i cumpărărm acvariu şi să-i cumpărăm alţi peşti. Sunt foarte drăguţi, avem jucărie”, a spus Simona Gherghe pe Instagram.

De ce a renunțat Simona Gherghe la emisiunea „Acces Direct”

Prezentatoarea TV a motivat decizia, spunand de ce a plecat de la show-ul care a consacrat-o.

De ce a renunțat Simona Gherghe la emisiunea „Acces Direct”. Ani de zile a fost moderatoarea emisiunii „Acces Direct’, însă a simțit nevoia să se oprească, iar motivele au fost bine întemeiate. În locul Simonei Gherghe a venit Mirela Vaida.

„Pentru că am simțit că, după aproape 9 ani, trebuie să schimb ceva în plan profesional. Cumva, lucrurile astea se întâmplă ciclic. Când am preluat emisiunea, în 2010, eram după aproape 9 ani de știri. Acum, am simțit că am obosit. Nu e un format comod. Emoțional, m-a consumat foarte tare. Și am decis să mă retrag, ca să las loc pentru ceva mai bun în viața mea.

În ultimii ani, am tot avut oferte, dar le-am declinat. Nu sunt genul de om care să se tot mute dintr-o parte în alta. Eu mă simt bine la Antena 1. Sunt aici de aproape 18 ani și, dacă aveam vreun motiv să plec, plecam. Faptul că încă sunt aici arată că mă simt bine cu ceea ce am”, a declarat Simona Gherghe pentru Viva.

Publicat: 19 Feb. 2020, 14:08 Vedete
Pe aceeași temă