Simona Gherghe a mărturisit cum se simțea la prima sarcină: ”Eram ca-ntr-un tunel în care bâjbâiam ieșirea”

Publicat: 05 Oct. 2020, 13:18 Vedete

Prezentatoarea TV Simona Gherghe este o mamă fericită și face parte dintr-o comunitate care are nevoie de vizibilitate, și anume #laprimulbebe, destinată femeilor care au nevoie de sprijin moral.

Pe rețelele de socializare, Simona Gherghe a postat în dreptul campaniei respective un mesaj, recunoscând că își amintește perioada când era gravidă. I-a fost greu la început, dar a ajutat-o foarte mult suportul pe care l-a primit din partea altor femei care deveniseră deja mămici.

”Primele trei luni după naștere au fost cele mai grele. Eram ca-ntr-un tunel în care bâjbâiam ieșirea. Obosită, cu toate fricile din lume, de multe ori m-am simțit izolată și neînțeleasă. Apoi, ușor, ușor, s-a facut lumină. Și greul a devenit simplu. Nici nu știți cât de mult m-a ajutat suportul altor mame, faptul că sunt în comunitatea #laprimulbebe. Luni întregi intram pe facebook doar ca să văd ce mai scriu și alte mame, așa ca mine, la început de drum. Căci nu mai eram singură… Campania asta e exact despre nevoia mamelor de a fi înțelese și ajutate. Cu empatie și dragoste. Odată cu un bebeluș se naște și o mamă, iar ea are nevoie de sprijin!”, sunt rândurile scrise de Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Simona Gherghe s-a întors pe micile ecrane

După o pauză lungă, Simona Gherghe s-a întors pe micile ecrane.

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac in stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune.

N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua Mireasa, am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-ma, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort!”, a mărturisit Simona Gherghe.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 05 Oct. 2020, 13:18 Vedete
Pe aceeași temă