Simona Gherghe, detalii neștiute despre revenirea la TV: “Obosisem la Acces Direct”

Publicat: 28 Sep. 2020, 14:51 Vedete
Simona Gherghe, detalii neștiute despre revenirea la TV: “Obosisem la Acces Direct”

Simona Gherghe a revenit pe micile ecrane, după o perioadă mai lungă în care a hotărât să se ocupe exclusiv de familia ei. După ce timp de 9 ani a prezentat emisiunea ”Acces Direct”, prezentatoarea TV a schimbat registrul, iar acum moderează un reality show în care mai mulți concurenți își caută iubirea.

Recent, Simona Gherghe a recunoscut care au fost cu adevărat motivele pentru care s-a întors din nou în televiziune.

“Nu cred că se aşteptau puţini să mă întorc, pentru că asta este profesia mea, asta ştiu eu să fac cel mai bine şi cel mai bine mă simt într-un platou de televiziune, vorbind cu oamenii. Dar această propunere a venit într-un moment în care i-am crescut pe cei mici încât să fie pe picioarele lor, la propriu, adică a venit într-un moment prielnic”, a declarat Simona Gherghe pentru okmagazin.ro.

Simona Gherghe s-a retras de la Acces Direct atunci când a rămas însărcinată cu al doilea copil.

“Cumva ăsta a fost pretextul, faptul că am rămas însărcinată. Însă obosisem la Acces Direct. E un format foarte solicitant şi atunci am simţit că am dat tot ce se putea în povestea aia. Şi nu-mi place să fac lucrurile cu jumătăţi de măsură, iar în momentul în care l-am născut pe Vlad am avut o întâlnire cu conducerea şi le-am explicat că asta a fost, atât am putut să duc. Ei m-au înţeles şi mi-au lăsat acest respiro şi în momentul în care am simţit că sunt pregătită să mă întorc, mi-au făcut această ofertă de a reveni în platou la Mireasa. Am cântărit bine propunerea şi am acceptat-o”, a mai adăugat ea pentru sursa citată.

Diana Dumitrescu, pusă pe ”liber”

Potrivit cancan.ro, șefii de la Antena 1 au luat decizia de a schimba prezentatoarea emisiunii ”Mireasa” după ce Diana Dumitrescu ar fi gafat în mod repetat: ”Au decis să o pună pe liber după ce a gafat în câteva rânduri. Diana nu se descurca în postura de prezentatoare. Astfel, a fost înlăturată și în locul ei au adus-o pe Simona Gherghe. Nu se descurca deloc. Când a primit vestea, Diana a plâns minute în șir în culise”.

 

Publicat: 28 Sep. 2020, 14:51 Vedete
Pe aceeași temă