Simona Gherghe s-a emoționat, după ce a mers cu micuța ei la grădiniță să-și ia diploma: ”Virusul ăsta de care ne ferim cu toţii a ajuns în cercul meu de cunoscuţi”

Publicat: 20 Jun. 2020, 15:03 Vedete

Frumoasa prezentatoare TV Simona Gherghe a stat mult timp în casă alături de soț și copii, din cauza pandemiei de coronavirus. Acum că autoritățile au relaxat măsurile, micuța Ana Georgia a mers cu mama ei la grădiniță pentru a-și lua diploma. A absolvit online, iar zilele acestea au mers să ia documentul. Dar prezentatoarea TV s-a emoționat foarte tare!

Vedeta a mers zilele acestea cu micuța Ana Georgia la grădiniță pentru a-și lua diploma. Dar după ce a făcut acest lucru, un gest a emoționat-o foarte tare. Micuța stătea cu ochii ațintiți spre educatoare, făcându-le cu mâna, dar de la gard. A apucat doar câteva zile să meargă la grădiniță, iar apoi a izbucnit pandemia de coronavirus. Mai mult decât atât, Simona Gherghe mărturisește că are în cercul ei de oameni cunoscuți persoane care se confruntă cu virusul.

“E în poza asta aşa o duioşie… şi tristeţe… Ana a terminat grupa mică. A avut serbarea online şi azi am mers la gradiniţă, să luăm diploma. Ei, imaginea asta cu ea, făcând cu mâna prin gard educatoarelor e tare dureroasă. Căci Ana nu prea ştie cum e la grădiniţa normală. N-a apucat să meargă acolo decât câteva zile, căci a izbucnit epidemia. Cu greu am luat-o înapoi, acasă. Tare mi-e teamă ca nu cumva lecţiile online să nu devină “normalitatea” următorilor ani! “Normalitatea” generaţiei lor. Sunt ingrijorată şi iar mi-e teamă. Virusul ăsta de care ne ferim cu toţii a ajuns în cercul meu de cunoscuţi. Citesc ştiri şi iar nu mai văd capătul 😢😷 #staysafe #mamadedoi #simonagherghe”, este mesajul scris de Simona Gherghe pe Facebook.

E in poza asta asa o duiosie… si tristete… Ana a terminat grupa mica. A avut serbarea online si azi am mers la…

Publicată de Simona Gherghe pe Joi, 18 iunie 2020

Simona Gherghe a fost la un pas de atac cerebral. Ce i se întâmplase

Vedeta a fost la un pas de atac cerebral. Motivul? Pastilele de slăbit. În emisiunea ”Sinteza Zilei”, prezentatoarea TV a povestit că i s-a făcut rău după ce le-a luat. I-a crescut tensiunea, avea migrene și dureri. Pastilele luate i-au dezechilibrat organismul și a ajuns la spital.

”Eu am o tensiune în jur de 11 cu 6. Se spune că e tensiune de aviator, deci foarte mică. Iar medicul care mi-a luat atunci tensiunea s-a speriat, aveam 16 cu 10. E mare chiar și pentru cineva care suferă de hipertensiune. Aceste pastile inofensive pe bază de plante mi-au dezechilibrat tot organismul. Urmările au fost foarte lungi, eu m-am chinuit vreo 6 luni să reușesc să-mi stabilizez tensiunea. Am luat aceleași medicamente pe care le ia tatăl meu, care e hipertensiv”, a povestit Simona Gherghe la Antena 3.

Publicat: 20 Jun. 2020, 15:03 Vedete
Pe aceeași temă