Simona Gherghe a fost la un pas de atac cerebral: „M-am chinuit”

Publicat: 27 May. 2020, 11:09 Vedete
Simona Gherghe a fost la un pas de atac cerebral: „M-am chinuit”

Simona Gherghe a povestit recent pe reţelele de socializare problema cu care s-a confruntat ea, în urmă cu câțiva ani. A fost la un pas de atac cerebral din cauza pastilelor de slăbit, iar acum a încercat să îi avertizeze din nou pe fanii săi.

Simona Gherghe a povestit că, în urmă cu câțiva ani, din cauza pastilelor de slăbit, a fost la un pas de atac cerebral. Din acest motiv fosta prezentatoare TV a făcut un apel disperat către admiratorii ei.

„Medicii mi-au spus că pot face atac cerebral, medicii mi-au spus! Am vorbit atunci de ce mi s-a întâmplat. Nu exista așa ceva, nu luați pastile de slăbit!”, a declarat Simona Gherghe la Antena3.

„Poate oamenii nu știu că poți să pățești așa ceva. Nu vreau să învinovățesc pe nimeni. Sunt convinsă că sunt și mulți oameni care poate au intrat într-o astfel de campanie cu bună credință. În ceea ce mă privește pe mine, am o comunitate mare și puternică. Pe Instagram și pe Facebook sunt peste 1 milion de oameni și aș vrea să-i asigur că niciodată nu m-aș asocia cu un produs pe care eu nu-l folosesc pentru mine și pentru familia mea, doar pentru bani! N-aș face în veci asta!”, a mai spus Simona Gherghe.

Simona Gherghe și-a dezechilibrat organismul din cauza pastilelor de slăbit

”Eu am o tensiune în jur de 11 cu 6. Se spune că e tensiune de aviator, deci foarte mică. Iar medicul care mi-a luat atunci tensiunea s-a speriat, aveam 16 cu 10. E mare chiar și pentru cineva care suferă de hipertensiune. Aceste pastile inofensive pe bază de plante mi-au dezechilibrat tot organismul. Urmările au fost foarte lungi, eu m-am chinuit vreo 6 luni să reușesc să-mi stabilizez tensiunea. Am luat aceleași medicamente pe care le ia tatăl meu, care e hipertensiv”, a povestit Simona Gherghe la Antena 3.

Publicat: 27 May. 2020, 11:09 Vedete
Pe aceeași temă