Ce nu știai despre copilăria Simonei Gherghe: ”Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani”

Publicat: 29 Jun. 2020, 10:34 Vedete

E o femeie frumoasă, are o carieră de invidiat, o familie extraordinară și a știut mereu să pună piciorul în prag! Dar oare în copilărie a fost la fel Simona Gherghe?

În trecut, prezentatoarea TV a avut parte de situații nu tocmai ”roz”. Copilăria blondinei a avut și suișuri și coborâșuri, având parte chiar și timp de trei ani de chinuri. Când era mai mică, Simona Gherghe voia să devină gimnastă. Visa să fie precum Nadia Comăneci, dar din partea antrenorilor săi primea bătăi crunte, arată Ok! Magazine.

„Antrenorul de gimnastică, domnul Radu, şi balerina, doamna Balog, ne-au pus să facem şpagatul. Nu mi-a ieşit aşa cum ar fi trebuit şi m-am aşezat, cu picioarele depărtate, într-o imitaţie stângace de şpagat. Profesorul m-a văzut, s-a apropiat şi m-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt şi acum, pe şira spinării… Tot ce-a urmat a fost un coşmar. Simpla prezenţă în sală a acelui om mă paraliza”, povestea Simona Gherghe.

Simona Gherghe: ”Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani”

Pe blog, ea a mai povestit că a fost bătută cu scândura, iar atunci cariera de gimnastă a luat sfârșit. Venise acasă cu picioarele învinețite, iar profesoara de balet a bătut-o cu o scândură, ”pasiunea” ei fiind să își jignească elevii foarte tare. Simona Gherghe, din cauza faptului că nu executase corect o mișcare, a fost bătută la oră. Când părinții au aflat despre acest lucru, au retras-o de la antrenamente.

”Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani. Până într-o zi, când am venit acasă cu picioarele învineţite. Profesoara de balet, o unguroaică a cărei singură pasiune era să ne jignească îngrozitor, mă bătuse cu o scândură, pentru că nu executasem corect nu ştiu ce mişcare… Părinţii nu m-au mai lăsat să merg la antrenamente”, a mai povestit ea.

Publicat: 29 Jun. 2020, 10:34 Vedete
Pe aceeași temă