Și-a recâștigat familia după ce a fost prins cu o amantă tinerică! Cum arată soția lui Cornel Palade, femeia care i-a iertat greșelile timp de peste trei decenii

Publicat: 22 Feb. 2021, 20:20 Vedete

Cornel Palade a fost surprins cu soția, Iuliana, la cumpărături! Actorul și partenera lui par mai fericiți ca niciodată, deși căsnicia lor a fost pusă la grea încercare.

Cornel Palade formează de aproape trei decenii un cuplu umoristic cu Romică Ţociu, și de 33 de ani trăiește alături de Iuliana, soția lui care i-a fost alături în toate momentele din viață, bune, sau mai puțin bune. Ba mai mult, femeia l-a iertat și atunci când a greșit enorm față de ea.

 Câtă grijă are soția lui Cornel Palade de actor

Cei doi au fost surprinși recent într-un mall din Capitală unde au ieșit la shopping. Înainte de a intra însă în mall, Iuliana i-a aranjat actorului gluga de la haină și i-a luat scamele, cu multă grijă. Cei doi au aruncat un ochi prin magazine, după care au intrat în hypermarket pentru a-și face cumpărături “de-ale gurii”, dar și pentru casă. Soția printre rafturi alegea produsele, Cornel în urma ei cărând coșul. Cei doi au ieșit cu coșul plin ochi de cumpărături, iar la mașină au început să le aranjeze la portbagaj, în timp ce povesteau și râdeau.

Râdeau, glumeau, zâmbeau, însă în trecut, căsnicia lor nu a fost tocmai roz. Prin 2013, în presă, apăreau informații cum că celebrul Cornel Palade ar fi plecat de acasă, și-ar fi părăsit soția după ce s-ar fi îndrăgostit de o tânără pe atunci în vârstă de 27 de ani.

 Soția lui Cornel Palade, la un pas să-și piardă căsnicia

Îmi pare rău că au trecut 27 de ani şi nu realizează că nu e bine. Nu e bine pentru copilul lui. Sunt total dezamăgită, mă aşteptam la o zi frumoasă şi a venit întunericul. Aştept să se stingă lumina pentru mine. Sunt de câteva luni bune. Nu cunosc persoana, ştiu cum arată, e aproape de vârsta fiică-sii. Chestia e că nu vrea să discute, el mă consideră o persoană incapabilă să gândească. Din nebună şi proastă nu mă scoate, nu are sens să mă jignească în continuare. Atât de mult respect îmi poartă! Ei nu se gândesc că vine un moment când rămân singuri. Aleargă după puştoaice gonflabile, care îi lasă secătuiţi de bani, de familie depărtaţi, bolnavi. Chiar dacă se întoarce, ce? Cât credeţi că ţine o cuminţire? Nu e nici prima, nici ultima în 27 de ani. Nu vreau să divorţez, nu are sens, nu, pentru ce? Suntem doi cunoscuţi în aceeaşi casă şi cu asta, basta”, a declarat soția lui, la Acasă TV, la vremea respectivă.

Idila lui Cornel Palade s-a încheiat însă după ce ar fi intervent fiica lui care l-ar fi rugat să se întoarcă la mama ei, scrie click.ro.

Ei bine, Cornel Palade s-a întors acasă și, iată, are o căsnicie frumoasă și se simte bine în compania soției. Mai mult, actorul poartă cu mândrie verigheta pe deget, după cum se vede și în imagini!

Publicat: 22 Feb. 2021, 20:20 Vedete
Pe aceeași temă