Soția lui Romică Țociu, schimbare radicală după lupta cu cancerul. Ce face acum

Publicat: 09 Jul. 2020, 11:00 Vedete
Soția lui Romică Țociu, schimbare radicală după lupta cu cancerul. Ce face acum

Romică Ţociu a trecut printr-o perioadă cumplită atunci când soţia lui, Nicoleta Ţociu, a fost diagnosticată cu cancer la sân,  în urmă cu patru ani. După un tratament lung, femeia a învins cumplita boală, iar acum le vine în ajutor celor aflaţi în suferinţă.

Nicoleta Ţociu (47 ani), soţia actorului Romică Ţociu (57 ani), a aflat că are cancer la sân, în urma unui control de rutină, efectuat în 2016: ”Când am aflat, am mers foarte mult pe jos, cred că vreo şapte-opt staţii de tramvai. În mintea mea era ce o să spun acasă, nu ştiam dacă vor înţelege exact, ce o să facem. Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea. În rest, orice poate fi depăşit. Nu mi-a fost frică. Cel mai tare mi-a fost teamă de reacţia copiilor, a lui Romică şi a părinţilor mei”, a povestit ea, la o emisiune tv, relatează click.ro.

Adriana Bahmuţeanu, mesaj pe reţelele de socializare

Prietena ei, Adriana Bahmuţeanu, a postat pe conturile sociale  o poză, dar şi un mesaj: “Draga mea prietenă Nicoleta Ţociu a devenit terapeut Acces Bars (n.r.-este un procedeu de atingere uşoară, un masaj al celor 32 de puncte specifice, care se găsesc în zona capului,  care sunt ca nişte benzi de energie, numite „bars”). Astfel, se permite eliminarea blocajelor, fricilor, a energiilor negative! O şedinţă de Acces Bars conduce la îmbunătăţirea considerabilă a tuturor aspectelor vieţii! Felicitări, Nico, îţi doresc mult succes în noua ta misiune, aceea de a ajuta oamenii aflaţi în suferinţă!”.

Romică şi Nicoleta se iubesc de 27 de ani şi au împreună doi copii, Cătălin (24 de ani) şi Daria (17 ani). Celebrul actor i-a fost aproape femeii iubite, la greu: “Nicoleta a fost operată la Spitalul Fundeni de medicul oncolog Alexandru Blidaru. Acum e foarte bine, familia i-a fost alături, o iubim şi o îngrijim cu toţii”, spunea Romică, într-un interviu, la acea vreme.

Citeşte şi: ”Sosia lui Romică Țociu”, fost concurent de la Chefi la Cuțite, a murit de Covid-19 în spitalul din Suceava

Fiica lui Cornel Palade a fugit de acasa: „Am zis: Nevasta, daca n-o gasim, sa sunam la Politie”

Publicat: 09 Jul. 2020, 11:00 Vedete
Pe aceeași temă