”Sosia lui Romică Țociu”, fost concurent de la Chefi la Cuțite, a murit de Covid-19 în spitalul din Suceava

Publicat: 18 Apr. 2020, 12:38 News

Coronavirusul mai răpește o altă persoană carismatică îndrăgită de public! ”Sosia lui Romică Țociu”, fost concurent de la Chefi la Cuțite, a murit din cauza Covid-19.

Bărbatul era internat în spitalul din Suceava. Vili Rusu a fost viceprimar al orașului Broșteni. Vasile ”Vili” Rusu s-a stins din viață în cursul zilei de 17 aprilie, chiar în Vinerea Mare! Avea 54 de ani și a fost internat la secția Pneumologie a Spitalului Județean Suceava de aproximativ o săptămână, sub tratament, potrivit monitorulsv.ro.

„Doamne, cum mi s-au tăiat picioarele de la genunchi… Toată viața asta așteptam, să mă întâlnesc cu el, dar nu aici! (…) Romică Țociu mi-e dator – mii de autografe am dat în locul lui. Nu le-am stricat inima la oameni, să le spun că nu sunt el”, spunea Vasile Rusu la Chefi la Cuțite.

Pe de altă parte, actualul primar al orașului Broșteni și viceprimarul sunt infectați cu coronavirus.

„Direcția de Sănătate Publică a făcut ancheta epidemiologică și a stabilit contacții direcți care vor fi testați marți la sediul Primăriei. DSP Suceava a hotărât că Primăria Broșteni va fi închisă 14 zile, iar angajații se vor izola la domiciliu chiar dacă testele vor ieși negative. Astăzi au fost dezinfectate Primăria, sediul Poliției și sediul postului de Jandarmi. Îi rog pe toți locuitorii orașului Broșteni să stea cât mai mult în casă, să iasă afară doar cu treburi și nevoi urgente”, a precizat, vineri seară, primarul Mihai Molodeschi.

 

Publicat: 18 Apr. 2020, 12:38 News
Pe aceeași temă