Tragedie in Galați! Un barbat și-a pierdut viața în timp ce săpa un șanț de canalizare

Publicat: 03 Mar. 2019, 10:01 News 3
Tragedie in Galați! Un barbat și-a pierdut viața în timp ce săpa un șanț de canalizare

Nefericitul accidentul s-a produs sâmbătă, într-o localitate din județul Galați.

Și-a pierdut viața în timp ce săpa un șanț. Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat de echipele ISU și SMURD care au sosit imediat la fața locului. S-a deschis o anchetă după ce tânărul de 27 de ani a murit, fiind îngropat la propriu de un mal de pământ care s-a surpat.

Polițiștii, procurorii și inspectorii de muncă din Galați fac tot posibilul pentru a a afla cum s-a întâmplat așa ceva și cine este responsabil pentru moartea bărbatului de 27 de ani din comuna Ghidigeni.

Și-a pierdut viața în timp ce săpa un șanț

Și-a pierdut viața în timp ce săpa un șanț

Se pare că tânărul săpa un șanț pentru sistemul de canalizare din comuna Munteni, însă a avut ghinionul ca malul de pământ să se surpe peste el. Pompierii și echipajul medical au acționat imediat, începând o operațiune de salvare, însă nu au reușit să-i salveze viața iar bărbatul a fost declarat mort.

Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă au declanșat o anchetă pentru a afla dacă au fost respectate normele de securitate în muncă. S-a deschis dosar penal, iar polițiștii și procurorii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

„A fost o echipă operativă acolo, au fost făcute primele cercetări împreună cu Poliția. Înțeleg că s-a surpat un mal de pământ, dar noi vom stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în urma cercetărilor. Vom audia martori și documente, vom afla dacă au fost respectate toate normele de securitate în muncă”, a declarat directorul ITM, Viorel Dumitru, pentru Mediafax.

Publicat: 03 Mar. 2019, 10:01 News 3
Pe aceeași temă