Caz SOCANT in Galati! Mort gasit gol si atarnat de gardul bisericii

Publicat: 20 Jan. 2019, 12:29 News 3
Caz SOCANT in Galati! Mort gasit gol si atarnat de gardul bisericii

Oamenii din Galati au avut un soc in aceasta dimineata cand au gasit un cadavru atarnat de gardul unei biserici.

S-a intamplat la Biserica Sf. Paraschiva, in zona care dadea spre cimitirul bisericii. Unul dintre barbatii care a gasit cadavrul a spus ca il cunoaste pe barbat, care ar fi fost un om al strazii in varsta de 50 de ani.

„Eu îl cunosc. Nu ştiu ce s-a întâmplat, era atârnat de gard şi dezbrăcat. Aşa l-am găsit dezbrăcat. Vara dormea pe băncile astea pe aici, prin parcuri, mai dormea şi pe la nişte prieteni. Mai obişnuia să şi bea”, a spus Rudolf Dodon, barbatul care l-a recunoscut.

Multi din cei care l-au gasit se gandesc ca poate sa fie vorba despre o crima:

„Era un om spânzurat de un picior şi cu hainele acolo lângă el, lângă gard. Cred că a fost omorât azi noapte, că altceva nu avea ce să se întâmple, el singur nu avea cum să facă asta”.

Mort gasit gol si atarnat de gardul bisericii

Mort gasit gol si atarnat de gardul bisericii

„Un echipaj SMURD a intervenit pentru un bărbat, care atârna de gardul unei biserici, îmbrăcat foarte sumar, aproape gol. Colegii mei au constatat decesul. Bărbatul se afla cu capul în jos, într-o poziţie destul de vicioasă.

Probabil a murit din cauza traumatismului cranio-cerebral şi a traumatismului de coloană cervicală”, a declarat pentru Monitorul de Galati dr. Angel Trifan, medic sef UPU-SMURD Galati.

Insa cel mai probabil barbatul doar incerca sa sara gardul, isna cum a ramas blocat, acesta a icnercat sa scape de haine pentru a scapa insa s-a lovit in zona capului si a decedat. O ancheta este in desfasurare, potrivit monitoruldegalati.ro.

Publicat: 20 Jan. 2019, 12:29 News 3
Pe aceeași temă