Show-ul de modă al Rihannei, transmis exclusiv pe Amazon. Accesul cu telefoane și camere video a fost strict interzis

Publicat: 11 sept. 2019, 15:35 Autor: Simona News 3

Un show de modă al Rihannei programat la Săptămâna modei de la New York a fost transmis exclusiv pe platforma video a Amazon în peste 200 de țări.

Show-ul de modă al Rihannei. accesul la eveniment cu telefoane mobile și camere video fiind interzis, potrivit Reuters.

Brandurile de lux și-au extins colaborările cu celebritățile, incluzând bloggerii și vedetele de pe rețeaua de socializare online Instagram, pentru a-și promova colecțiile de modă.

Show-ul de modă al Rihannei

Show-ul de modă al Rihannei

Celebritățile au avut încasări semnificative în industria cosmetică, un exemplu în acest sens fiind vedeta de reality-show Kylie Jenner, membră a familiei Kardashian, care a devenit miliardară.

Cântăreața Lady Gaga se pregătește și ea să lanseze un brand de produse de machiaj, care va fi vândut inițial doar pe Amazon.

Compania Coach a colaborat cu actrița și cântăreața Selena Gomez pentru a proiecta câteva modele de genți.

Unul dintre cele mai recente exemple este și cântăreața Rihanna, care și-a prezentat o colecție de lenjerie intimă marți, la Săptămâna Modei de la New York.

Evenimentul a fost unul insolit, accesul cu telefoane mobile și aparate de fotografiat fiind interzis. Motivul este acela că Rihanna a colaborat pentru acest eveniment cu serviciul Amazon Prime Video, care a distribuit în exclusivitate online întregul show al cântăreței, „Savage X Fenty”, în peste 200 de țări.

Cunoscută pentru aparițiile ei spectaculoase, artista originară din Barbados a devenit foarte influentă în lumea modei, în special după ce s-a asociat cu o mare companie producătoare de bunuri de lux, Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH).

Marți, show-ul de modă al cântăreței Rihanna, care nu a avut legătură cu LVMH, a cuprins și momente muzicale realizate de artiști ca DJ Khaled și Halsey și apariții speciale ale unor modele precum Cara Delevigne, Bella și Gigi Hadid.

Publicat: 11 sept. 2019, 15:35 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă