Luana Ibacka, pictorial incendiar la 51 de ani in lenjerie intima! Fosta sotie a lui Cabral arata demential pentru varsta ei!

Publicat: 21 Nov. 2018, 11:44 News 3

Este remarcabil faptul ca o fameie la 51 de ani poate arata atat de sexy. Cabral sigur va vrea sa vada imaginile astea.

Luana Ibacka, pictorial incendiar la 51 de ani in lenjerie intima! A fost casatorita cu Cabral si au impreuna o fetita care deja este adolescenta, iar la 51 de ani Luana continua sa arate incredibil.

Luana Ibacka si Cabral au fost impreuna timp de 5 ani dar au divortat in 2006. Fetita lor, Inoke are acum deja 17 ani si fiecare dintre ei si-a refacut deja viata. Diferenta de 10 ani dintre ei nu a stat deloc in calea dragostei lor si cei doi au ramas in relatii foarte bune chiar si dupa divort.

Luana vorbind deschis intr-o emisiune tv si despre Andreea, actuala sotie a lui Cabral a declarat ca: „Mie îmi place mult de actuala soţie a lui Cabral, de Andreea. Este pentru el. M-a deranjat că am fost etichetată ca fostă soţie a lui Cabral“

Pasionata de muzica si dans Luana si-a refacut si ea viata cu un profesor de tango, bineinteles mai tanar decat ea. Acum la 51 de ani Luana arata in continuare superb si recent si-a postat pe o retea de socializare o serie de imagini sexy. Body-ul negru ii acopera foarte putin din corp, iar picioarele si spatele sunt in totalitate la vedere.

Continuarea articolului »

Publicat: 21 Nov. 2018, 11:44 News 3
Pe aceeași temă