Luana Ibacka, pictorial incendiar la 51 de ani in lenjerie intima! Fosta sotie a lui Cabral arata demential pentru varsta ei!

Publicat: 21 nov. 2018, 11:44 Autor: D. C. News 3

Este remarcabil faptul ca o fameie la 51 de ani poate arata atat de sexy. Cabral sigur va vrea sa vada imaginile astea.

Luana Ibacka, pictorial incendiar la 51 de ani in lenjerie intima! A fost casatorita cu Cabral si au impreuna o fetita care deja este adolescenta, iar la 51 de ani Luana continua sa arate incredibil.

Luana Ibacka si Cabral au fost impreuna timp de 5 ani dar au divortat in 2006. Fetita lor, Inoke are acum deja 17 ani si fiecare dintre ei si-a refacut deja viata. Diferenta de 10 ani dintre ei nu a stat deloc in calea dragostei lor si cei doi au ramas in relatii foarte bune chiar si dupa divort.

Luana vorbind deschis intr-o emisiune tv si despre Andreea, actuala sotie a lui Cabral a declarat ca: „Mie îmi place mult de actuala soţie a lui Cabral, de Andreea. Este pentru el. M-a deranjat că am fost etichetată ca fostă soţie a lui Cabral“

Pasionata de muzica si dans Luana si-a refacut si ea viata cu un profesor de tango, bineinteles mai tanar decat ea. Acum la 51 de ani Luana arata in continuare superb si recent si-a postat pe o retea de socializare o serie de imagini sexy. Body-ul negru ii acopera foarte putin din corp, iar picioarele si spatele sunt in totalitate la vedere.

Luana Ibacka, pictorial incendiar la 51 de ani in lenjerie intima!

„Între noi doi era o diferenţă de vârstă de 10 ani. Am eu o preferinţă să fie bărbaţii mai tineri. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat şi am rămas împreună. În 2002 am rămas gravidă şi ne-am căsătorit când eram însărcinată. Aveam 36 de ani atunci.

Ne-am iubit, dar la un moment dat, ne-am dat seama că ne dorim altceva, n-are nici legătură cu vârsta. S-a deschis o altă lume pentru el, a trecut dintr-o zonă în care era o persoană îngrădită într-alta în care zbura. Eu, iubindu-l, l-am lăsat să plece.” povestea Luana Ibacka intr-un interviu pentru revista The One.

Ultima data cand Luana Ibacka a mai fost in atentia presei a fost in acest an la inceput, atunci cand Iulia Albu a criticat-o pentru tinuta ei iar ea i-a raspunsu pe Facebook printr-un mesaj public extrem de dur.

Publicat: 21 nov. 2018, 11:44 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă