3 elemente vestimentare pe care orice femeie trebuie să le aibă în garderobă

Publicat: 07 Sep. 2021, 17:37 Arhiva

Garderoba este esențială în viața oricărei femei de succes. Știm că nu e vorba neapărat despre cum arăți, ci despre cum te simți atunci când te dichisești. Acel sentiment că poți cuceri întreaga lume. Ei bine, pentru asta, ai nevoie să te asiguri că, în garderoba ta, există următoarele elemente.

1. Lenjerie

Lenjeria este primul strat vestimentar pe care-l punem pe noi dimineața și cel mai apropiat de pielea noastră. De-asta, lenjeria pe care o purtăm are o legătură strânsă cu starea noastră de spirit.

Un set nou de lenjerie intimă poate face diferența între o zi bună și o zi proastă, oferindu-ne susținerea de care avem nevoie pentru a reuși. Desigur, aici vorbim despre lenjeria obișnuită, de zi cu zi, pe care o purtăm atunci când mergem la birou sau la cumpărături.

Atunci când vrem să ne simțim atrăgătoare, niște lenjerie sexy poate face minuni. Iar atunci când pur și simplu nu avem energia necesară de a ne face griji de cum ne stau dresurile, niște portjartiere de firmă ne sar în ajutor. Ideea e că există lenjerie potrivită pentru fiecare ocazie.

2. Blugi 

Blugii nu sunt pentru fiecare ocazie, ce-i drept, însă nu poți trece prin viață fără susținerea unei perechi de blugi de nădejde. Fie că ai nevoie să cobori până la magazinul din colț, sau că vrei să faci o impresie cool și relaxată, blugii îți sunt cel mai bun prieten.

În funcție de cum te asortezi, blugii pot trece de la un stil minimalist la un chic casual în doar câteva secunde. Tocmai de aceea, îți recomandăm să dai o raită la cumpărături și să găsești o pereche pe stilul tău.

Pentru un look relaxat, a la ieșire cu prietenii, ce merge mai bine decât combinația clasică blugi cu tricou? Îți vindem un pont, 2021 este anul pastelurilor. Iar dacă vrei să schimbi varianta casual cu una elegantă, poți asorta aceeași pereche de blugi cu un sacou negru chic.

3. Rochiță neagră

Ah, clasica rochiță neagră – ce-i drept, te scoate din multe necazuri. Lăsând toate glumițele la o parte, orice femeie are nevoie de o rochiță neagră în garderobă din același motiv pentru care îi trebuie și lenjerie sexy. Pentru că o va face să se simtă seducătoare.

Acea rochiță neagră care vine ca turnată îți va oferi încrederea în sine să câștigi în orice situație. La urma urmei, frumusețea vine din interior și este dictată de felul cum te simți. Astfel că, ai nevoie de elemente vestimentare care să te facă să te simți frumoasă, iar asta rezolvă tot.

Nu există pe lumea asta element vestimentar care să te poată face frumoasă, dacă tu nu simți asta în interior. Așa că, pe lângă cele trei elemente enumerate mai sus, tot ce deții în garderobă ar trebui să urmeze acest prinicipiu de bază – să te facă să te simți superbă. Pentru că doar așa vei avea încrederea în sine să-ți urmezi visurile.

Publicat: 07 Sep. 2021, 17:37 Arhiva
Pe aceeași temă