Încă o acuzație de viol pentru președintele T.A.T.A. Noi detalii din dosar

Publicat: 11 Sep. 2019, 14:49 Ciao.ro
Încă o acuzație de viol pentru președintele T.A.T.A. Noi detalii din dosar

Ancheta ce îl vizează pe preşedintele alianţei T.A.T.A., arestat preventiv de aproape două săptămâni, continuă miercuri cu noi audieri la parchet.

Încă o acuzație de viol pentru președintele T.A.T.A. Procurorii au cerut să stea de vorbă şi cu cealaltă fiică vitregă, despre comportamentul lui Bogdan Drăghici. La audieri asistă şi mama celor două adolescente care insistă în justiţie pentru emiterea unui ordin de protecţie.

Încă o acuzație de viol pentru președintele T.A.T.A

Președinele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor, Bogdan Drăghici continuă să pledeze nevinovat şi i-a convins pe procurorii care-l anchetează pentru acuzaţia de viol şi agresiune sexuală să producă probe şi în favoarea lui.

Tocmai de aceea a cerut ca pe lângă fiica vitregă, care îl acuză de aceste abuzuri de natură sexuală, să fie audiate şi celelalte fiice ale sale în încercarea de a demonstra că este un tată perfect, că niciodată nu ar fi abuzat de fiicele sale, că întotdeauna ar fi luptat pentru copii.

Încă o acuzație de viol pentru președintele T.A.T.A.

Este motivul pentru care miercuri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a venit cealaltă fiică vitregă a lui Drăghici, pe care a şi adoptat-o, soră cu fetiţa care l-a acuzat de abuzurile sexuale. A stat preţ de o oră de vorbă, în prezenţa mamei, cu procurorul anchetator urmând ca cel mai probabil şi surorile sale să fie audiate.

Ei bine, lucrurile par să se complice pentru Bogdan Drăghici. Pe de o parte i s-a propus, spun surse apropiate de anchetă, să se supună de bună voie unei expertize psihiatrice. A refuzat categoric.

Pe de altă parte, spun aceleaşi surse, proba detectorului de minciuni nu intră deocamdată în discuţie, câtă vreme Bogdan Drăghici este nevinovat, iar acest test poligraf i-ar fi fost de bun augur. Însă, spun surse apropiate de liderul Alianţei TATA, testul poligraf ar putea să fie şi o probă care să nu îi cadă bine, pentru că ar putea să cadă la acest detector de minciuni.

Citeste pe stirileprotv.ro

Publicat: 11 Sep. 2019, 14:49 Ciao.ro
Pe aceeași temă