Ce s-a intamplat, de fapt, in momentul apelului Alexandrei la 112. Asta schimba complet situatia

Publicat: 11 Sep. 2019, 11:51 Ciao.ro
Ce s-a intamplat, de fapt, in momentul apelului Alexandrei la 112. Asta schimba complet situatia

Cazul Caracal continua sa socheze, iar o noua informatie ar putea da peste cap tot ce stiam pana acum.

De mai bine de o luna circula multe zvonuri cu privire la apelurile Alexandrei la 112, si momentul in care Gheorghe Dinca a gasit-o vorbind la telefon.

Cea mai circulata informatie a fost legata de reactia lui Gheorghe Dinca in momentul in care a intrat in casa si a gasit-o pe Alexandra Macesanu vorbind la telefon.

In plus, celebrul politist Pistol ar fi auzit la telefon cum Alexandru a spus „Vine, Vine”, iar politistii au crezut automat ca se referea la Gheorghe Dinca.

Conform informatilor obtinute de reporterul Antena 3, Georgiana Murgila, exista o rasturnare de situatie, pentru ca Gheorghe Dinca are o cu totul alta poveste despre momentul crimei, cand se presupune ca a venit din oras si a găsit-o pe Alexandra vorbind la telefon, la 112.

Gheorghe Dinca a povestit anchetatorilor ca fata, de fapt, nu vorbea la telefon in momentul in care a intrat el in camera, si are o cu totul alta varianta.

„Când s-a întors în casă a văzut ecranul telefonului aprins. Alexandra era dezlegată. A întrebat-o pe cine a sunat și ea a zis că pe mama ei. Dincă NU a verificat telefonul”, au spus procurorii.

Alexandru Cumpănașu, cerere fermă: „Cerem reaudierea în vederea reținerii și arestării familiei lui Gheorghe Dincă”

Unchiul Alexandrei a declarat că familia va depune o listă cu martori care să fie audiați și confruntați. Acesta a declarat, marți, că avocatul familiei Măceșanu va depune o listă cu martori care să fie audiați și confruntați în dosar.

„Vom solicita mâine (miercuri – n.r.), va depune avocatul nostru în numele familiei, o listă de martori care să fie audiați și confruntați. În același timp vom solicita cât se poate de clar reaudierea familiei lui Dincă și pentru complicitate la infracțiunea de trafic de persoane și omor în vederea reținerii și arestării acestora.

Dacă depunem această solicitare înseamnă că avem probe în acest sens, nu o să fac referire la acestea, le au și procurorii, dar mâine (miercuri – n.r.) în mod oficial ca să nu fie nici o problemă să se zică că nu au și scris.

Vom depune această solicitare, avocatul nostru va depune această solicitare în numele familiei, de audiere în vederea reținerii și arestării familiei, întregii familii a lui Dincă”, a spus Cumpănașu.

Publicat: 11 Sep. 2019, 11:51 Ciao.ro
Pe aceeași temă