Mihai Bendeac a trecut prin clipe de groaza. Un incendiu puternic a izbucnit in blocul in care locuieste

Publicat: 11 Sep. 2019, 11:29 Vedete

Actorul a povestit cu teroare momentele nu prea palcute prin care a trecut atunci cand a izbucnit incendiul.

Mihai Bendeac a trecut prin clipe de groaza. Actorul a povestit cum un icnendiu a izbucnit in blocul sau, iar focul apre sa fi pornit de la o tigara lasata aprinsa.

„Băi, m-am speriat absolut ingrozitor, la mine în casă e un fum absolut înspăimântator care iese pe la aerisire. Stai să aerisesc. Între timp am aflat că a luat foc un apartament din cauza unei tigăi cu ulei lăsată pe aragaz.

Mihai Bendeac a trecut prin clipe de groaza

Mihai Bendeac s-a pozat doar in boxeri

Şi nu înţeleg de unde iese, am iesit pe holul blocului… alarme, au venit pompierii. Deci e o senzaţie sinistră. Mai multe uşi se sparg, nu au aflat de unde iese”, a spus Mihai Bendeac pe contul de socializare.

Mihai Bendeac critica ortodocsii! Ii apostrofeaza, fara mila: ‘Dacă asta ar fi divinitatea, mă piș pe ea’

Vedeta Antena 1 a reusit sa isi puna in cap toti credinciosii ortodocsi cu o singura postare. Cu toate ca nu e ateu, actorul nu e nici ortodox. Actorul de la Antena 1 sustine ca a renuntat la ortodoxie in urma cu 15 ani. Dar nu este ateu, ci pur si simplu a ales sa urmeze o alta religie.

Dupa ani de studiu si cercetare, dupa cum sustine chiar el, Mihai Bendeac s-a apucat sa critice ortodocsii care nu isi cunosc Dumnezeul bine. Acesta sustine ca e o ‘divinitate cretină, absurdă, veșnic îmbufnată, oricând dorea să pedepsească, să-i facă rău de ea, să-i blesteme pe generații întregi pentru o „greșeală” a cuiva’.

„NU sunt ateu! Din contră … Am studiat cât am putut fizica cuantică. Depresia cu care trăiesc de o viață mă împinge la întrebări și căutări. Aceste căutări m-au dus, repet, la fizică, istorie, chimie, filosofie, religie. Conluzia mea? Divinitatea există. Punctul incipient. Generatorul infinitului (considerăm infinitul ca unică și incontestabilă constantă). Dar ia în considerare, totodată, ORICE formă de religie ca fiind o manipulare jegoasă.

Consider că decizia mea de acum 15 ani de a renunța la religia ortodoxă în care am fost botezat, a fost o decizie bună. Mi-e milă de credincioșii ortodocși. Părerea lor despre Dumnezeu este jignitoare. O divinitate cretină, absurdă, veșnic îmbufnată, oricând dorea să pedepsească, să-i facă rău de ea, să-i blesteme pe generații întregi pentru o „greșeală” a cuiva … Așa dobitoc ?! Dacă asta ar fi divinitatea, mă piș pe ea. Sunt mai bun. Și i-aș transmite că vreau neapărat în Iad.”

Vezi continuarea AICI.

Publicat: 11 Sep. 2019, 11:29 Vedete
Pe aceeași temă