EXCLUSIV| Ce afacere ar fi vrut să își deschidă Simona Trașcă! Pandemia i-a dat planurile peste cap

Publicat: 18 mart. 2021, 10:50 Autor: Dora Bazavan Vedete

Am întâlnit-o pe Simona Trașcă în timpul unui shooting de lenjerie intimă și ne-a oferit niște imagini de infarct.

“Aproape 30.000 de euro am vrut să investesc în ea”

 “Au alergat banii după mine toată viață și i-am refuzat!”

 “Toată viața mi-am dorit să mă recăsătoresc și să mai fac copii”

Totodată,  Trașcă ne-a povestit exclusiv pentru Ciao.ro cum a ratat o afacere pe care intenționa să și-o deschidă anul trecut, însă din cauza pandemie, sexy vedetei i s-au dat planurile peste cap. Și nu doar că nu și-a mai deschis patiseria, căci despre asta era vorba, ci a și cheltuit totodată banii strânși pentru startul micii afaceri, mai precis suma de 30.000 de euro.

“Mi-am deschis o firmă, nu știe nimeni chestia asta, am vrut să îmi deschid o patiserie, anul trecut, dar a venit pandemia peste mine și aia a fost! Și pentru că am grijă de toată familia, s-au dus banii de patiserie! Aproape 30.000 de euro am vrut să investesc în ea, am zis să fie ceva micuț. Mie îmi place să fac mâncare foarte mult și deja visam noaptea  rețete de pateuri, vroiam să fie ceva original. Am zis că sigur o să reușesc! Dacă vine omul o dată, vine să cumpere și a doua oară dacă îi place! Am găsit și spațiu, vorbisem… dar eu am grijă de familia mea, banii s-au dus acum! Nu am avut absolut niciun eveniment, nimic, pe timp de pandemie, am stat în casă, iar pe plan financiar dacă nu aveam bani puși deoparte ar fi fost foarte nasol! Am mătușa mea în America, care m-ar fi ajutat, dar mie nu îmi place să apelez la nimeni, am fost mereu pe picioarele mele. Eu sunt obișnuită să îmi întrețin singură familia de foarte mulți ani!”, a povestit Simona Trașcă, exclusiv pentru Ciao.ro.

Și pentru că arată super sexy în  nouă ședința foto realizată în lenjeria intimă pe care prietenă ei, Cristina Oae, i-a făcut-o, am profitat de ocazie și am întrebat-o pe Simona Trașcă cum stă acum cu dragostea! Răspunsul nu a fost unul că în povești însă Trașcă a fost extrem de sinceră.

“Sunt dezamăgită la modul general! Au alergat banii după mine toată viață și i-am refuzat! Eu am alergat după iubire, cine mă cunoaște cu adevărat știe chestia asta!

Am fost o persoană care am preferat să mănânc o felie de pâine lângă bărbatul pe care l-am iubit decât să aleg banii… Aș fi putut să am multe, dar așa sunt eu, dacă nu simt fluturași în stomac și chestia aia…Pe plan sentimental, în pandemie, vorbim de anul trecut… Am intrat în pandemie într-o relație și am ieșit din pandemie într-o altă relație! Așa a fost să fie! După care am stat ceva timp singură, am mai avut o relație și momentan mă îndrăgostesc de mine! Învăț să mă iubesc, pentru că nu am făcut treaba asta până acum și cred că aici am greșit!”, a povestit Simona Trașcă pentru Ciao.ro, în ceea ce privește relațiile. Și chiar dacă nu are încă pe cineva stabil în viața ei, Trașcă nu exclude posibilitatea ca la un moment dat să se mai recăsătorească! Și poate chiar să mai devină mamă!

“Toată viața mi-am dorit să mă recăsătoresc și să mai fac copii, însă am renunțat la idee! Dar dacă face Dumnezeu o minune,  în sufletul meu cred că încă există dorința asta. Am renunțat la ideea asta, dar dacă aș găsi un bărbat care să își dorească un copil, de ce  nu? Este o binecuvântare de la Dumnezeu! Și dacă este să fie, este, dacă nu, nu! Pentru mine, la un bărbat contează sufletul și caracterul omului. Eu pun foarte mult preț pe loialitate. Este foarte greu în ziua de azi să o mai găsim! Îmi doresc ca bărbatul de lângă mine să fie un om bun,  să iubească animalele, să fie credincios. Nu cer foarte multe, nu sunt foarte pretențioasă! Eu nu pun preț pe lucrurile materiale, pentru că în ziua de azi, din păcate, nu mai există principiile care erau!”, a mai adăugat Simona Trașcă.

De ce nu și-a schimbat silicoanele

Simona Trașcă este o femeie frumoasă și dorită de bărbați. Ea a vorbit mereu deschis despre operațiile estetice pe care și le-a făcut și este încă dispusă să mai facă.

“Mai am și operații estetice. Am vrut să îmi schimb implanturile la sâni dar am amânat oarecum. Nu am avut curaj să-mi mai fac intervenția acum din cauză că am văzut multe cazuri nereușite. Mi-e teamă și m-am schimbat puțin în privința asta. Înainte să fac o chestie, mă gândesc foarte mult!”, a mărturisit Simona Trașcă, care a devenit mai precaută în privința operațiilor estetice.

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicat: 18 mart. 2021, 10:50 Autor: Dora Bazavan Vedete
Pe aceeași temă