Shakira a murit dupa ce s-a drogat! Ce au descoperit medicii la autopsie. E socant ce a inghitit

Publicat: 05 Jun. 2019, 17:30 Life

O tanara in varsta de 15 ani a murit dupa ce s-a drogat, in Cornwall. Doi barbati au fost arestati deja in acest caz socant de consum.

Shakira a murit dupa ce s-a drogat cu ecstasy. Tanara s-a prabusit la pamant in parcul Pengegon din Camborne. A murit in urma cu un an, pe 6 iulie, in spital. Din pacate, politia a reusit abia acum sa aresteze trei barbati in acest caz trist. Fata a inghitit 3 pastile de ecstasy, alaturi de alte persoane din anturajul cu care se afla.

Joshua Ward, de 18 ani, din Redruth, si Oakley Willoughby, tot de 18 ani, din Camborne, au fost retinuti. Cei doi tineri au fost acuzati de vanzare de droguri unor minori. Procurorii vor stabili data la care vor aparea in fata tribunalului. Ramane de vazut ce pedeapsa vor primi, informeaza bbc.com.

Shakira a murit dupa ce s-a drogat

In afara de Shakira, alti 3 tineri au ajuns la spital cu stari de rau. Si ei ingerasera droguri de la aceiasi baieti. Din pacate, Shakira Pellow a murit dupa ce organele ei interne au cedat si fata a suferit cateva stopuri cardiace, in doar 24 de ore. Tinerii au fost gasiti cu MDMA asupra lor si vor fi acuzati de trafic de droguri de clasa A.

Conform presei internationale, fata a platit 2 lire pe cele trei pastile de ecstasy. Dupa ce le-a inghitit, i s-a facut rau in scurt timp. Fata s-a prabusit la pamant, a ajuns de urgenta la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. “A murit în braţele mamei sale şi cu toată familia în jurul ei”, a anunţat familia tinerei.

“Suntem devastaţi de această tragedie şi am vrea să atragem atenţia tuturor părinţilor cu privire la consumul de droguri în rândul adolescenţilor. Shakira era o tânără adorabilă, avea toată viaţa înainte. Nu avem cuvinte pentru a exprima durerea pe care o simţim. Drogurile ucid. Asta trebuie să înţeleagă toţi tinerii tentaţi să le încerce”, a mai spus familia.

Publicat: 05 Jun. 2019, 17:30 Life
Pe aceeași temă