Secretarul de stat din Oregon, Dennis Richardson, a murit. Suferea de o boala nemiloasa

Publicat: 28 Feb. 2019, 17:17 Ciao.ro

Joi seara, politicianul s-a stins din viata din cauza unei boli nemiloase. Avea cancer si medicii au incercat sa il salveze, dar nu a mai avut zile.

Secretarul de stat din Oregon, Dennis Richardson, a murit. Republicanul s-a stins din viata marti seara. A fost diagnosticat de medici cu cancer la creier, informeaza portlandmercury.com. Dennis Richardson avea 69 de ani si a murit miercuri dimineata.

Era de doi ani in mandatul sau din Oregon ca oficial administrativ. Era indragit de localnici si era favorit la alegerile urmatoare. A avut sase mandate in legistratura statului. In anul 2014, a candidat ca guvernator, dar a pierdut lupta in fata unui Democrat.

ULTIMA ORA: fratele presedintelui A MURIT! Era bolnav si s-a stins din viata SINGUR, in urma cu cateva ore

Secretarul de stat din Oregon, Dennis Richardson, a murit de cancer

A castigat alegerile din 2016 si a devenit primul republicant ce a castigat in Oregon, in ultimele decenii. A fost diagnosticat in mai cu glioblastom, aceeași formă de cancer cerebral care i-a curmat viața senatorului John McCain.

Secretarul de stat din Oregon, Dennis Richardson, a murit inconjurat de familie si prieteni. Era pro-popor si motto-ul lui in viata era ‘Daca ti se dau multe, tu ce dai inapoi?’ In urma lui a ramas o vaduva indurerata, Cathy Richardson, cei noua copii ai cuplului si cei 31 de nepoti.

ULTIMA ORA: Ministrul Turismului A MURIT! S-a prabusit cu elicopterul

ULTIMA ORA: gara a LUAT FOC! 25 de persoane au murit in chinuri. Imaginile sunt APOCALIPTICE. VIDEO

Publicat: 28 Feb. 2019, 17:17 Ciao.ro
Pe aceeași temă