Scene de masaj EROTIC la FERMA! Fetele au stat deasupra si i-au excitat grav pe barbati! „Mi se pare mie sau astea sunt afrodisiace ca uite, mi s-au ridicat sfarcurile!”

Publicat: 22 Mar. 2019, 14:04 News 3

Ioana Filimon si Otilia au facut show la masaj pentru baieti care nu se asteptau sa fie atinsi atat de atent de fete.

Scene de masaj EROTIC la FERMA! Fetele i-au masat lasciv pe barbati! Dupa o zi grea de munca barbatii fermei s-au intors inapoi si au avut parte de o surpriza la care nici nu sperau. Fetele le-au amenajat un studio de masaj cu lumanari si petale de trandafir.

Concurentele din FERMA s-au gandit sa ii surprinda pe baieti cu ceva ce ei nu puteau decat sa viseze. I-au asteptat imbracate sumar, cu lumina difuza si lumari aprinse pentru a le face masaj. De fapt asta era doar inca un pretext prin care regizorii emisiunii s-au asigurat ca va existat contact fizic intre ei in ipostaze cat mai incitante.

Baietii n-au stat prea mult pe ganduri si s-au dezbracat imediat si s-au asezat pe saltelele de pe podea pentru a fi masati. Fetele s-au organizat perfect si la fiecare 5 minute schimbau partenerul ca sa se bucure toti barbatii de toate fetele, fara nicio discriminare.

Si ca sa fie clar pentru toata lumea ca nu a fost doar un simplu masaj, trebuie spus ca fetele erau pregatite cu ulei de masaj si chiar si cu lumanari. Cea care a observat ca s-ar putea sa nu fie chiar ulei obisnuit de masaj a fost Otilia care a exclamat chiar inainte sa ajunga baietii: „Mi se pare mie sau astea sunt afrodisiace ca uite, mi s-au ridicat sfarcurile!”.

Continuarea articolului »

Publicat: 22 Mar. 2019, 14:04 News 3
Pe aceeași temă