S-a sinucis în izolare! Tatăl unei fetițe de un an nu a mai rezistat departe de familia lui

Publicat: 23 Apr. 2020, 08:20 News
S-a sinucis în izolare! Tatăl unei fetițe de un an nu a mai rezistat departe de familia lui

Un tânăr de 21 de ani din Marea Britanie s-a sinucis după ce a fost forțat să se izoleze departe de familia și prietenii lui. Acesta a lăsat un bilet de adio prin care și-a explicat gestul șocant. 

Red Gale, tatăl unei fetițe în vârstă de un an, a fost găsit mort în locuința în care se afla în izolare, singur, de mai mult timp, relatează Dailymail.

S-a sinucis în izolare

Acesta a ținut legătura tot timpul cu restul familiei, iar ultimul telefon pe care l-a dat a fost către mama lui, căreia i-a spus că-i este extrem de greu să depășească singur aceste momente, fără familia lui aproape și fără prieteni.

Avea atâția prieteni care țineau la el, la fel și familia, dar când s-au impus aceste reguli de izolare el și-a pierdut punctul de sprijin”, a declarat sora tânărului.

Familia tânărului care s-a sinucis solicită mai multe acțiuni și sprijin pentru persoanele care se luptă cu depresia în timpul izolării impuse de autorități.

Dr. Warren Lloyd, director clinic pentru sănătate mintală la Hywel Dda University Health Board, a declarat că serviciile de sănătate mintală sunt considerate „esențiale” în această perioadă.
Publicat: 23 Apr. 2020, 08:20 News
Pe aceeași temă