S-a ales cu o gaura in cap, din cauza obsesiei pentru bronzat! E socant ce s-a intamplat cu tanara

Publicat: 26 iul. 2019, 10:09 Autor: madalina m. Life

Tanara a avut parte de socul vietii ei, atunci cand specialistii i-au dezvaluit ca sufera de o grava problema medicala.

S-a ales cu o gaura in cap din cauza unui obicei pe care multe femei il au. Keri Lynn Noble, are varsta de 29 de ani, si este originara din Ohio, in Statele Unite ale Americii.

Tanara a fost diagnosticata pentru prima data in 2016, dupa ce a observat ca o rana mica pe frunte nu i se mai vindeca. Femeia si-a aratat de curand cicatricile, din urma interventiilor chirurgicale pe care le-a tot suferit. Carcinogenele pe care trebuie sa le eviti cu orice pret

Femeia s-a ales cu o gaura in cap!

S-a ales cu o gaura in cap, din cauza obsesiei pentru bronzat

Keri a recunoscut ca este o dependenta de bronz. Tocmai din acest motiv, a ramas cu o gaura foarte mare, la nivelul fruntii. Obiceiul sau de a sta cu orele pentru a se arami a dus la dezvoltarea unui cancer de piele.

Se pare ca femeia de 29 de ani nu folosea nici produse de protectie solara, atunci cand se ducea la plaja si se expunea cu orele in fata razelor daunatoare. Aceasta a fost majoreta in anii de liceu, astfel ca voia sa arate tot timpul cat mai bine. De la varsta de 16 ani, a inceput sa faca o reala obsesie si mereu isi dorea sa obtina bronzul perfect.

Din pacate, insa, nu a facut altceva decat sa isi starneasca o grava maladie. Din momentul in care a observat rana de mici dimensiuni care nu i se mai vindeca, de pe frunte, nici n-a banuit ca vor urma cateva interventii chirurgicale. Sau un diagnostic atat de grav, cum este cel de cancer. Din cauza interventiilor permanente, s-a ales cu o gaura in cap.

Medicul care s-a ocupa de cazul ei a fost nevoit sa o opereze de mai multe ori. Totul desi Keri credea ca a scapat de cancer, iar timp de doi ani de zile a fost perfect sanatoasa. Maladia grava a recidivat si din acest motiv, chirurgii au fost nevoiti sa ii scoata, pe rand, cateva straturi de piele.

De acolo a rezultat gaura imensa de pe fruntea femeii. Aceasta a fost sfatuita sa consulte si un estetician, pentru a nu ramane cu o cicatrice atat de evidenta. „Medicul nu mi-a spus niciodata direct ca din cauza statului la bronzat am facut cancer, dar a fost vorba de o supra-expunere la soare si este ceea ce a provocat totul”, a spus Keri Lynn Noble.

sursa: mirror.co.uk

Publicat: 26 iul. 2019, 10:09 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă
×