S-a aflat cum a fost ucisa Alexandra Macesanu. S-a facut reconstituirea crimei adolescentei

Publicat: 17 Sep. 2019, 10:32 News 4

Clipe socante la Caracal, dupa ce s-a facut reconstituirea crimei Alexandrei Macesanu.

S-a aflat cum a fost ucisa Alexandra Macesanu. In decursul zilei de ieri, 16 septembrie, s-a facut reconstituirea crimei, air o politista a jucat rolul Alexandrei.

Conform unor surse judiciare, victima ar fi fost legata cu o curea de Gheorghe Dinca, iar barbatul a fost pus sa care o papusa. Astfel, Dinca a legat-o pe politista la fel cum ar fi legat-o si pe Alexandra Macesanu.

S-a aflat cum a fost ucisa Alexandra Macesanu

S-a aflat cum a fost ucisa Alexandra Macesanu

In plus, la actiunea din locuinta lui Dinca, barbatul a carat o papusa, exact cum a spus ca a carat-o pe Alexandra catre butoiul in care a spus ca a incendiat-o.

Sambata, Gheorghe Dinca a fost transferat in arestul Politiei Olt, pentru a putea participa, luni si marti, la reconstituirea crimelor pe care se presupune ca le-a comis, dupa cum a marturisit acesta.

Astazi urmeaza sa se faca reconstituirea si in cazul Luizei Melencu, dupa cum a afirmat Tonel Pop, avocatul familiei Melenecu. Atat in cazul Alexandrei, cat si in cazul Luizei, familiile celor doua fete vor fi reprezentate de avocati.

Gheorghe Dinca vrea sa scape cu doar 6 ani de inchisoare

Dinca urmeaza sa fie trimis in judecata in dosarul Alexandrei, insa este posibil sa scape cu doar sase ani de puscarie. In prezent, barbatul este cercetat penal pentru omor calificat, lipsire de libertate si trafic de persoane.

Insa nu exista probe despre existenta unei retele de trafic de persoane, astfel ca DIICOT pare sa mearga doar pe declaratiile suspectului. Exista si o recunoastere a presupusului criminal ca ar fi lovit-o pe adolescenta, fara intentia de a o omori.

De aceea, Gheorghe Dinca doreste ca faptele sale sa fie incadrate la lovituri cauzatoae de moarte, care se pedepsesc cu inchisoare de la 6 pana la 12 ani.

Dinca vrea sa profite si ar putea sa scape doar cu jumatate din pedeapsa prevazuta de lege, adică 6 ani de puscarie.

 

Sursa foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Publicat: 17 Sep. 2019, 10:32 News 4
Pe aceeași temă