S-a aflat ce s-a petrecut in masina criminalului de la Caracal: „Am lovit-o si i-am pus banda adezivă pe ochi”

Publicat: 29 Jul. 2019, 14:35 Ciao.ro

Familia indurerata a Alexandrei a aflat detalii ingrozitoare despre ultimele ei clipe de viata.

S-a aflat ce s-a petrecut in masina criminalului de la Caracal. Familia adolescentei a aflat de la avocat care au fost declaratiile facute de Gheorghe Dinca in fata procurorilor DIICOT.

Acestia n-au putut sa se abtina si au izbucnit in lacrimi atunci cand au fost informati ca fata lor de doar 15 ani a reusit sa-si mentina calmul atunci cand a constientizat ce urma sa se intample.

S-a aflat ce s-a petrecut in masina criminalului de la Caracal

Alexandra Macesanu s-a urcat in masina criminalului miercuri dimineata, pe 24 iulie 2019, dupa ce a facut autostopul. Procurorii au reusit sa faca reconstituirea cu ajutorul declaratiilor individului dar si a probelor gasite in masina lui marca Renault.

„Vreau să merg la liceu, vă rog” i-a spus Alexandra criminalului iar la scurt timp dupa ce au plecat Dinca a inceput sa sustraga informatii despre fata. Acesta chiar a intrebat-o despre viata ei sexuala insa fata a evitat discutia.

Ce voia sa faca de fapt criminalul cu fata. Procurorul DIICOT a spus adevarul

Dupa aceea barbatul i-a propus sa intretina relatii sexuale, dar nu in masina, ci sa mearga intr-un anumit loc. Fata a refuzat iar barbatul s-a infuriat, a oprit masina insa Alexandra si-a pastrat calmul.

„Fata nu s-a speriat dar am lovit-o, i-am pus o sapca pe cap si banda adeziva pe ochi” a spus acesta. DIICOT a gasit in masina acestuia atat un cercel de-al fetei, cat si ADN-ul ei pe banda adeziva care i-a fost lipita pe gura.

Dupa aceea barbatul i-a imobilizat mainile si au plecat spre casa lui din Caracal, care se afla la doar cativa kilometri distanra. Nu a recunscut, in schimb, apelul primit de mama ei, in care era anuntat ca Alexandra e bine si ca va pleca in Elvetia.

Publicat: 29 Jul. 2019, 14:35 Ciao.ro
Pe aceeași temă