Alessandra Stoicescu a nascut! Iata prima imagine cu Sara Maria, fetita stiristei de la Antena 3!

Publicat: 29 Jul. 2019, 11:16 News 3

Moderatoare tv a devenit mama pentru prima data la 43 de ani si este foarte fericita. Fetita ei a fost binecuvantata de Papa Francis la venirea in Romania.

Alessandra Stoicescu a nascut! Iata prima imagine cu Sara Maria! In urma cu putin timp Sandra Stoicescu a adus pe lume o fetita la un spital privat din capitala.

Imediat dupa nastere sotul prezentatoarei, Sergiu Constantinescu a postat pe contul sau de Facebook prima imagine cu el si Sara Maria. Plin de emotie si foarte grijuliu Sergiu o tine in brate pe fetita lor si se vede cat este de emotionat. Sara Maria a venit pe lume la ora 09:02, după cum a anunțat proaspătul tătic în mediul virtual. Sandra Stoicescu chiar declara intr-un interviu in urma cu cateva zile ca o asteapta cu mari emotii pe fiica ei si ca intre timp „cuibusorul” este perfect.

In urma cu ceva timp Alessandra Stoicescu a postat pe pagina ei de Facebook si faptul ca a decis sa recolteze celule stem la nasterea fetitei: „Fetiţa noastră vine pe lume în ţara lui “nu îmi fac asigurare că trag a rău”, “nu mă duc la medic pentru că sigur imi găseşte ceva”.. mă surprind şi eu când cad în capcana unor superstiţii, dar încerc să devin repede raţională. Ne-am documentat şi am decis că vom recolta celule stem la naşterea fetiţei noastre. Să nu avem nevoie de ele niciodată .. dar să fie acolo!’’, a scris Alessandra pe pagina ei de socializare.

Alessandra Stoicescu a nascut! Iata prima imagine cu Sara Maria!

„Mobila am ales-o de la un producator roman. Este din lemn masiv si este tratata numai cu lacuri netoxice. Acolo am fost obsedati de siguranta. Avem deja pregatit garduletul pentru scara interioara. Vom pune contra-trepte ca nu aveam, deci e despre siguranta peste tot. Cadita este pe un suport foarte sigur. Avem sistem video si audio. Am studiat la toate, si hainutele. Ce tip de bumbac, care e bumbacul cel mai bun, nici nu-ti vine sa crezi. La toate aveam intrebari.” a povetit ea intr-un interviu pentru Antena 1 despre ultimele pregatiri inainte sa nasca.

„Sergiu e factorul de echilibru care si stie sa ma ia in ras atunci cand e cazul sa ma ia in ras. Am zis sa nu fim obsedati dar sa intelegem tote lucrurile care sunt utile.” a mai adaugat ea.

Publicat: 29 Jul. 2019, 11:16 News 3
Pe aceeași temă