De groaza! Gheroghe Dinca le-a spus anchetatorilor ca una dintre victimele lui a fost aruncata in raul Olt! S-au gasit ramasite umane arse langa apa!

Publicat: 29 Jul. 2019, 11:04 Ciao.ro
De groaza! Gheroghe Dinca le-a spus anchetatorilor ca una dintre victimele lui a fost aruncata in raul Olt! S-au gasit ramasite umane arse langa apa!

Astazi la ora 12:00 criminalul se va intoarce la casa ororilor unde le va da anchetatorilor toate detaliile despre crimele sale odioase.

Gheroghe Dinca a spus ca una dintre victime a fost aruncata in Olt! Ancheta aflata inca in desfasurare scoate la iveala caracterul macabru al crimelor din Caracal si ne duce cu gandul la faptul ca s-ar putea sa existe mai multe victime ale lui Gheorghe Dinca.

Dupa ce a fost interogat de anchetatori se pare ca el le-ar fi spus acestora ca cel putin una dintre victime ar fi fost aruncata in raul Olt. Primele rezultate ale anchetei ii fac pe politisti sa creada ca cel mai probabil barbatul a facut mai multe victime de-a lungul anilor decat cele doua fete. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca criminalul le-ar fi spus in timpul audierilor ca una dintre victime a fost aruncata in Olt. Criminalistii au mers imediat la fata locului indicat de Gheroghe Dinca si dupa primele cercetari au identificat ramasite umane arse chiar langa apa. Surse apropiate anchetei spun ca ar fi vorba despre trupul Luizei, au declarat sursele citate.

Audierile derulate de DIICOT Craiova, duminică după-amiaza, în cazul crimelor de la Caracal au fost întrerupte, în jurul orei 18.00, după ce suspectul Gheorghe Dincă s-ar fi simțit rău. Acesta a fost transportat în arestul IPJ, iar audierile au continuat de la ora 20.00 dar in presa nu au mai aparut detalii din declaratiile date de criminal.

Lui Gheorghe Dinca i s-a facut rau la audieri Lui Gheorghe Dinca i s-a facut rau la audieri

Gheroghe Dinca a spus ca una dintre victime a fost aruncata in Olt!

”A cedat sub presiunea complexului pe care le-a avut la faptele săvârșite. Starea acestuia nu i-a mai permis să continue audierile. A dat detalii cu privire la săvârșirea infractiunilor”, a spus avocatul Bogdan Alexandru. Dincă a recunoscut două crime, după trei zile de audieri. Este vorba despre Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani). Acesta ar fi recunoscut și că le-a bătut pe cele două fete.

Imagini noi infioratoare din Casa groazei Imagini noi infioratoare din Casa groazei Imagini noi infioratoare din Casa groazei

Publicat: 29 Jul. 2019, 11:04 Ciao.ro
Pe aceeași temă