Ce voia sa faca de fapt criminalul cu fata. Procurorul DIICOT a spus adevarul

Publicat: 29 Jul. 2019, 09:54 News 2

Noi informatii ies la iveala dupa audierea lui Gheorghe Dinca si perchezitiile efectuate la domiciliul acestuia. Procurorul-sef adjunct DIICTO a facut dezvaluiri uluitoare.

 

 

Giorgiana Hossu a declarat ca acesta a marturisit ca ”la domiciliul sau ar fi ucis-o pe minora de 15 pe care o rapise in sensul exploatarii sexuale”. Procurorul a explicat ca Alexandra ”nu a avut nicio sansa” in fata agresorului. Ea a adaugat ca exista pana acum date pentru trafic de minori, recrutarea, transportarea acesteia.

”In cauza exista elementele constitutive ale infractiunii de trafic de minori, respectiv recrutarea, sechestrarea si adapostirea minorei prin constrange, rapire si profitand de imposibilitatea ei de a se apara, data fiind starea vadita de vulnerabilitate”. ”In urma perchezitiei, au fost descoperite in cenusa fragmente de oase calcinate si dinti, trei inele, un lantisor, o bucata metalica si o bucata similara unei monturi de inel ce prezentau urme de ardere. A fost gasit si un cercel in masina. Acestea au fost recunoscute de mama minorei”.

”A recunoscut ca a ucis-o in jurul orei 12.00 la domiciliul sau si ulterior i-a incinerat corpul. A agresat-o, suprimandu-i viata, atunci cand a gasit-o cu telefonul”, a mai spus procurorul.

Gheorghe Dinca, suspectul care a recunoscut duminica uciderea celor doua fete, Alexandra si Luiza, a fost dus in arestul IPJ Dolj pentru a primi asistenta medicala, dupa ce i s-a facut rau in timpul audierilor, a declarat avocatul acestuia. El a precizat ca suspectul nu a mancat si aproape nu a dormit si probabil acesta este cauza starii de rau, dar fara indoiala a cedat si sub complexul faptelor pe care le-a expus in fata anchetatorilor.

Publicat: 29 Jul. 2019, 09:54 News 2
Pe aceeași temă