EXCLUSIV| Bianca Drăgușanu este fermă în despărțirea de Alex Bodi! Blonda a dat cărțile pe față despre arestarea fostului soț

Publicat: 17 Nov. 2020, 09:04 Vedete

“Nu am nimic să îmi reproșez… Nu există șanse de împăcare. Toate lucrurile din trecut rămân încheiate, pentru că așa mi-am dorit eu!"

Numele Biancăi Drăgușanu se aude din ce în ce mai des, mai ales că imediat după despărțirea de fostul soț  Alex Bodi, omul de afaceri a avut probleme cu legea și a fost ridicat ieri de DIICOT. Ce părere are Bianca Drăgușanu despre acest lucru și dacă își mai dorește sau nu o împăcare cu Bodi, dar și dacă mai are încredere în bărbați, frumoasa vedetă a făcut câteva declarații exclusive pentru Ciao.ro!

Bianca, fostul tău soț, Alex, a avut ieri niște probleme și a fost ridicat de DIICOT. Ce părere ai de acest lucru și cum comentezi, chiar dacă nu mai sunteți împreună?

Referitor la ultimul meu soț declarația mea este următoarea: “Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva. Eu am aflat acum din presă. Eu nu știu nimic despre acuzațiile care i se aduc, dar sunt convinsă că se va dovedi că este nevinovat. Sunt convinsă că va ieși ok din situația asta, așa cum a ieșit de fiecare dată din orice situație. Îmi pare rău încă o dată. Sunt sigură că va fi bine. Atât am de declarat”.

Și tu ești business woman și câștigi foarte bine! La ce sumă se ridică în prezent averea ta, să zicem, și în cât timp crezi că ai putea deveni milionară?

Mereu am fost independentă, iar milionară sunt din momentul în care s-a născut fiica mea, Sofia Natalia.

Ești mulțumită de cum te-ai descurcat pe timp de pandemie, ai ieșit pe plus?

După cum știi, marile afaceri au apărut pe timp de criză, așa și eu am dezvoltat linii noi de business, eu ies întotdeauna pe plus.

Ce îți dorești acum pentru tine?

Am tot ce îmi doresc în acest moment, să îmi dea Dumnezeu înțelepciune și sănătate pentru a mă bucura de viața pe care o am.

Cum ești emoțional vorbind? Mai speri într-o împăcare cu Alex sau despărțirea e definitivă acum?

Consider că viața mea în acest moment este așa cum mi-o doresc. Toate lucrurile din trecut rămân încheiate, pentru că așa mi-am dorit eu. Mă simt foarte liniștită. Nu există șanse de împăcare.

Ai ceva să îți reproșezi privind relația ta cu Alex?

Eu nu am nimic să îmi reproșez. Eu sunt impecabilă în relația pe care am avut-o cu el. A trecut, a fost. Eu personal, mie, nu am nimic să îmi reproșez. Am fost exemplară și sunt o femeie exemplară.

Mai ai încredere în bărbați?

Da. Am încredere în bărbați și cu siguranță ce e al meu e pus deoparte și cu siguranță Dumnezeu dă cele mai grele bătălii celor mai puternici soldați iar eu sunt sigură că următorul bărbat din viața mea va fi cu totul și cu totul special.

Ce faci în Dubai? Te-ai mutat acolo o perioadă sau iei în calcul să rămâi definitiv?

În Dubai îmi fac cele mai frumoase poze și vacanțe. În curând o să merg și cu fiica mea Sofia și mai sus tocmai am menționat faptul că deschid linii noi de business.

Care e cea mai extremă decizie pe care ai luat-o ca să arăți atât de bine? S-a scris la un moment dat că ți-ai fi scos chiar și o coastă sau două? Ți s-a întâmplat să nu mănânci cu zilele ca să te menții în formă?

În ceea ce privește aspectul meu fizic sunt o persoană disciplinată și organizată, cu un stil de viață sănătos, fără vicii și nici extreme. Nu există zile în care să nu mănânc, datorită faptului că fac sport este normal să îmi iau și energia din mâncare pentru a face toate aceste lucruri.

 

 

Publicat: 17 Nov. 2020, 09:04 Vedete
Pe aceeași temă