Incredibil! Politistul cu care a vorbit Alexandra, la 112 gasit si el vinovat dupa ce s-au ascultat inregistrarile! Nu i-a cerut detalii despre locul in care era sechestrata!

Publicat: 29 Jul. 2019, 12:12 Ciao.ro
Incredibil! Politistul cu care a vorbit Alexandra, la 112 gasit si el vinovat dupa ce s-au ascultat inregistrarile! Nu i-a cerut detalii despre locul in care era sechestrata!

Politistul cu care a vorbit Alexandra pentru ultima data inainte sa fie ucisa a avut o atitudine "refractara". Superficialitate cu care a tratat el apelul s-ar putea sa o fi costat chiar viata pe fata.

Politistul cu care a vorbit Alexandra la 112 nu a ajutat-o deloc pe fata! Apar din ce in ce mai multe detalii despre esecul autoritatilor de a o salva pe Alexandra inainte sa fie ucisa dupa ce a sunat la 112 de trei ori.

Un raport preliminar facut de MAI arata ca primul rensponsabil este chiar agentul cu care fata a vorbit atunci cand a sunat la 112. Politistul de la numarul de urgenta cu care a vorbit Alexandra, una dintre victime, nu i-a dat niciun sfat care sa o ajute in supravietuire si nici macar nu i-a cerut detalii despre locul in care este sechestrata. Aceste informatii au fost facute publice de Digi 24 dintr-un raport facut de MAI dupa ce au fost ascultate conversatiile Alexandrei la numarul de urgenta 112.

Potrivit raportului, polițistul de la IPJ Olt care a preluat apelul a dat dovadă de „atitudine refractară”, nu s-a implicat în obținerea de date care să ducă la identificarea locului unde se afla tânăra și nici nu i-a dat sfaturi legate de ce ar trebui să facă până să ajungă poliția la ea.

Politistul cu care a vorbit Alexandra la 112 nu a ajutat-o deloc pe fata!

La această concluzie au ajuns responsabilii din MAI după ce au audiat înregistrările audio cu apelurile la 112 făcute de Alexandra Măceșanu. Datele din ancheta si chiar declaratiile lui Gherghe Dinca arata ca aceasta a fost ucisa imediat dupa ce el si-a dat seama ca a sunat la 112, iar ultimele ei cuvinte au fost „Vine, vine!”. In zilele urmatoare cel mai probabil vor fi facute publice si conversatiile pe care fata le-a avut incercat sa se salveze cu operatorul de la 112.

Astazi criminalul Gheorghe Dinca se intoarce cu criminalistii la casa groazei pentru a face reconstituirea crimelor si pentru a le spune anchetatorilor exact cum a procedat la uciderea celor doua minore dupa ce le-a violat. Intre timp ancheta continua si in randul autoritatilor care ar fi putut preveni sau chiar opri in ultima clipa aceasta tragedie.

Romanii cer reintroducerea pedepsei cu moartea Romanii cer reintroducerea pedepsei cu moartea

Publicat: 29 Jul. 2019, 12:12 Ciao.ro
Pe aceeași temă