Ruby a făcut-o ”de oaie”! ”Sunt groaznică”

Publicat: 06 aug. 2020, 08:56 Autor: Andreea Voicu Vedete

Frumoasa cântăreață Ruby a reușit să o ”facă de oaie”. Celebra brunetă și-a scăpat telefonul mobil în apă, iar pe cardul lui se află lucruri foarte importante. Acum, așa cum spune și Ruby, gadgetul se află acum în…orez.

De obicei, Ruby nu lipsește nicio zi de pe rețelele de socializare, dar de data aceasta este nevoie, după ce telefonul mobil i-a fost scăpat în apă, atunci când a mers cu hidrobicicleta. Accidente se mai întâmplă, dar Ruby a găsit imediat o soluție care speră să dea roade, pentru a scoate ”mai repede” apa din electronic. Și anume, cântăreața și-a pus telefonul mobil într-un bol cu orez, căci se spune despre acesta că va extrage toată apa din gadget, făcându-l funcțional.

Ruby a făcut-o ”de oaie”: ”Telefonul meu zace în orez”

Astfel, Ruby a și transmis un mesaj pe rețelele de socializare, mai cu seamă pe Instagram, pentru toți urmăritorii ei, spunându-le să nu fie îngrijorați din cauza ei pentru că a lipsit o perioadă. Mai mult decât atât, Ruby își dorește foarte mult să își recupereze telefonul, pentru că are foarte multe fișiere și poze importante.

„Dragii mei, știu vă e dor de mine, lipsesc de pe Instastory. Nu vă imaginați cât de greu mi-e mie. Nu pot să spun ‘Bună dimineața, s-a trezit dulceața!’ și am mai găsit una ‘Bună dimineața, s-a trezit fâșneața!’ și o să mai caut și altele. Și am și timp să caut altele, pentru că telefonul meu zace în orez. Am urcat ieri cu el pe hidrobicicletă, ați văzut și voi și după aia…pa, telefon”, a zis Ruby pe Instastory.

„E în orez și o să mai rămână acolo încă două zile și mă rog la Dumnezeu să fie bine. Doamne ajută, să-mi recuperez telefonul, pentru că am acolo toate pozele pe care le-am făcut zilele astea și mă oftic, plus toate de la clip. Sunt groaznică”, continuă ea, arată Cancan.

Publicat: 06 aug. 2020, 08:56 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×