De ce este Ruby așa subțirică? Artista suspină după merdenele!

Publicat: 31 Jul. 2020, 13:06 Vedete

Pentru Ruby perioada pandemiei a fost una benefică. A făcut multă muzică și, mai nou, a filmat mai multe videoclipuri pe care abia așteaptă să le „scoată” la vedere.

Cum se menține însă artista și ce mănâncă de este ca trasă prin inel? Se pare că i-am aflat secretul!

Mereu îmi promit că mă apuc serios de sport dar niciodată nu mă țin de cuvânt! Nu țin diete, de obicei, și mănânc dezorganizat și numai prostii. Sunt foarte agitată și mă stresez prea mult, așa e felul meu, și de aceea nu reușesc să îmi fac un meniu bine stabilit. Eu ador prăjelile și îmi plac la nebunie produsele de patiserie.  Înainte de concertul de la Family Fest Island – de pe Insula Fundeni – am fost să îmi fac unghiile și mi-am cumpărat niște merdenele. De regulă când filmez videoclipuri sau am concerte, în ziua respectivă nu prea mănânc nimic. Îmi este extrem de poftă de o merdenea bună, de la metrou de la Victoriei, dar mereu zic că mă duc să iau și încă nu am reușit să ajung!„, a mărturisit Ruby, pentru Ciao.ro.

Artista își dorește foarte tare să fie pe scenă, să reia intens perioada concertelor pentru că asta îi place să facă cel mai mult!

Publicat: 31 Jul. 2020, 13:06 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă