Ruby, regertă că și-a mărit bustul! Ce probleme de sănătate are: „M-am chinuit niște ani”

Publicat: 20 mart. 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Ruby regretă că și-a pus silicoane. Cântăreața s-a ales cu unele probleme serioase după această intervenție, în mare parte din cauză că nu a ținut cont de recomandările medicului.

În plus, vedeta și-a dat seama, în timp, că nici măcar nu era necesar să-și pună implanturi mamare, astfel că, spune ea, dacă ar putea da timpul înapoi acum, nu ar mai face asta. Iată ce alte operații estetice are artista!

Ruby, regertă că și-a mărit bustul!

Mai am momente de rătăcire și apoi îmi amintesc că nu este necesar și că, dacă vreau să îmbunătățesc ceva, pot face asta cu succes prin sport. De aceea m-am și apucat. Operația de rinoplastie m-a făcut să mă accept pe mine, să mă iubesc mai mult și a fost o alegere bună, pe când faptul că am apelat la implanturile mamare mi-a dat un pic de furcă. M-am chinuit niște ani, am ascuns asta de toată lumea. Da, dacă aș putea da asta înapoi, aș face-o într-o secundă. M-am confruntat cu probleme și pentru că nu am ținut neapărat cont de recomandările medicului. A doua zi după operație am fost, la -16 grade, în piața din Iași, la concert. Au fost și greșelile mele în mare parte, dar nu era cazul nici să fac operația.

S-au prelungit problemele pe termen lung, pentru că aveam un implant care s-a răsucit și arăta destul de ciudat. M-am obișnuit cu asta, pentru că au fost vreo 7 ani în care am ținut ascunsă treaba asta. Mi-a fost teamă să mai fac ceva, nu am vrut să mai creez o problemă. După șapte ani, la recomandarea unei prietene, care mi-a arătat sânii ei și mi s-au părut cei mai frumoși sâni pe care i-am văzut în viața mea, am întâlnit-o pe doamna doctor. Am reușit să prind încredere că pot rezolva problema aceasta, am văzut și alte cazuri, mai nefericite decât al meu, și am zis că nu e așa grav, precum era în capul meu. Acum sunt bine, sunt bucuroasă, nu mai am probleme.

Foto: social media

Publicat: 20 mart. 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×