Ruby, ce sexy ești! Artista s-a pozat doar în bikini

Publicat: 13 Jul. 2020, 13:43 Vedete

Frumoasa artistă Ruby s-a afișat foarte sexy pe rețelele de socializare, iar în dreptul imaginilor a transmis și un mesaj.

Ruby a urcat vertiginos în trendingul de pe Youtube, mai ales recent când a scos o piesă cu Regele Manelelor, și anume Florin Salam. Mai mult decât atât, vedeta, care a luat parte în proiectul ”Asia Express”, alături de Robert, este tare mândră de ea și de realizările ei. Ba chiar a și scris un mesaj pe internet în care le recomandă urmăritorilor ei să fie fericiți cu ei înșiși și să se simtă bine în pielea lor. ”Cu bune și cu rele”, Ruby s-a fotografiat provocator, îmbrăcată doar într-un bikini, fără a edita imaginea, pentru a le arăta internauților cum arată ea naturală. Cântăreața a primit aproape 80.000 de comentarii la imaginile pe care le-a postat pe rețelele de socializare.

Ruby s-a fotografiat super sexy! Artista a scris și un mesaj pentru cei care o urmăresc

”Bună dimineața, s-a trezit dulceața!🍯💋
Poate unora o să li se pară prea mult poza asta, sau n-o să le placă… Dar mă simt prea bine în pielea mea și cu mine ca să o țin ascunsă în telefon!🙈😘
Asta sunt eu, cu bune și cu rele, fără edit și filtre!🐒 Îmi place de mine cel mai mult din lume așa!💘
Învățați să vă uitați în oglindă și să vedeți în ea cea mai frumoasă și iubită persoană din viața voastră!😻 O să vă schimbe viața treaba asta! Nu există defecte și nici perfecțiune, există individialitate și trebuie iubită și sărbătorită!😉
Când ești bine cu tine, poți să apreciezi binele și frumosul din jurul tău!♥️
Prea deep pentru o poză în juma de costum de baie da’ chiar nu e vrăjeală, self loveu e mare lucru, încercați!🖖🏾😎”, este mesajul scris de Ruby pe Instagram și Facebook.

Publicat: 13 Jul. 2020, 13:43 Vedete
Pe aceeași temă