Drama romancelor ajunse sa ingrijeasca batrani in Italia: „Esti umilita zilnic, renunti la demnitate, dar o faci pentru familia si copilul tau”

Publicat: 18 Sep. 2018, 10:30 Life

Din ce in ce mai des auzim ca multe femei aleg calea Italiei pentru a castiga un ban in plus. Iar asta pentru ca in tara nu reusesc sa gaseasca de munca sau sa castige suficient pentru a-si intretine familia.

Chiar daca multi cred ca in Italia totul e lapte si miere, ei bine, situatia e cu totul alta. Romancele numite „badante” sunt umilite, iar ele suporta crezand ca vor sta cateva luni maxim. Insa lunile se transforma in ani si ajung sa fie captive printre straini.

In interviul de mai jos aflam detalii cutremuratoare cu privire la traior romancelor printre italieni.

Lenuța, badante: „Nimic, nu există viaţă. Există muncă şi atât. Trebuie să ai foarte multă răbdare, calm, blândeţe şi multă multă dragoste petru meseria ta”.

Lenuța Pralea: „Trebuie să îţi impui, în primul rând, mândria nu există! Pierzi tot! Mândria nu există. Şi apoi crezi că tot timpul va fi cineva care să te jignească. Trebuie să treci deasupra.””

Rareș Năstase: „Nu vi se pare că asta dezumanizează o persoană?”

Lenuța Pralea: „Mult, foarte mult. Pierzi tot. Dar ştiind că ai altceva, pui pe primul plan copilul tău şi familia ta, nu te interesează absolut nimic”.

Continuarea articolului »

Publicat: 18 Sep. 2018, 10:30 Life
Pe aceeași temă