Cine este medicul care a convins toti parintii sa-si vaccineze copiii

Publicat: 17 Sep. 2018, 16:42 News 3

In timp ce campaniile antivaccinare prind tot mai mult contur, iar majoritatea parintilor aleg sa-si fereasca copiii de vaccin. un medic din Dolj a reusit contrariul.

Doctorul Gindrovel Dumitra este cel care a convins toti parintii din comuna Sadova ca sa-si vacineze copii. In plus, doctorul coordoneaza grupul de vaccinologie din Ministerul Sanatatii.

Doctorul crede cu tarie in importanta vaccinarii, si de aceea s-a luptat mult ca sa reuseasca sa convinga toti acei parinti.

„Suntem parteneri ai Ministerului Sănătăţii în dezvoltarea de strategii, în ceea ce priveşte vaccinarea în România. Noi suntem parteneri ai Centrului European de Prevenţie a Bolilor ECDC.

Eu fac parte, mă rog, am participat la cel puţin două grupuri tehnice de avizare pentru anumite intervenţii. La un moment dat, ne putem mândri că experienţa noastră a fost prezentată în cadrul unei reuniuni a OMS”.

„Nu prea era bine până să vină dânsul. De când a venit domnul doctor aici e excelent. Vine şi la domiciliu acasă, dacă-l chemi. Şi imediat. Este foarte amabil, dechide uşa la oricine” a declarat un pacient.

„Ne tratează, ne învaţă şi băbeşte aşa. Nu ne zoreşte, nu! Nu ne grăbeşte. Eu foarte mulţumită sunt” a delcarat o localnica din comuna Sadova.

Continuarea articolului »

Publicat: 17 Sep. 2018, 16:42 News 3
Pe aceeași temă