Robert De Niro rupe tacerea cu privire la divortul sau: „Cer intimitate si respect din partea tuturor”

Publicat: 28 nov. 2018, 16:27 Autor: Simona Vedete

Pentru prima data, dupa ce s-a vehiculat ca Robert de Niro si Grace Hightower s-au separat, actorul vorbeste deschis despre acest lucru.

Dupa atatea speculatii, De Niro a simtit ca este momentul sa rupa tacerea cu privire la divortul de Grace, marturisind ca cei doi au incetat sa mai formeze un cuplu.

„Grace și cu mine avem doi copii minunați împreună. Intrăm acum într-o perioadă de tranziție în relația noastră, ceea ce reprezintă un proces greu, dar constructiv.

O respect pe Grace pentru că este o mamă extraordinară și cer intimitate și respect din partea tuturor pe măsură ce ne vom strădui să ne dezvoltăm rolurile de parteneri în parenting” a declarat Robert De Niro pentr publicatia ‘Today’.

Robert de Niro rupe tacerea cu privire la divortul sau: Robert De Niro si sotia lui, Grace Hightower, au fost casatoriti timp de 20 de ani si au impreuna 2 copii, unul de 20 de ani si o fetita de doar 6 ani. Cuplul a avut intotdeauna probleme, dar a reusit sa le depaseasca fara sa divorteze.

Robert de Niro rupe tacerea cu privire la divortul sau Cer intimitate si respect din partea tuturorRobert De Niro si sotia lui au tinut intotdeuna secreta viata lor de familie si rareori au vorbit despre ei doi ca si cuplu. Singurele lor aparitii impreuna erau pe covorul rosu, atunci cand Grace il insotea pe De Niro la una dintre lansarile oficiale ale filmelor in care juca.

Robert de Niro rupe tacerea cu privire la divortul sau Cer intimitate si respect din partea tuturorRobert de Niro si Grace Hightower au mai fost pe punctul de a divorta in anul 1999, ajungand chiar la tribunal. Cinci ani mai tarziu cei doi s-au impacat si au reinnoit juramintele.

Publicat: 28 nov. 2018, 16:27 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă