Riscuri dieta cu proteine. A murit la 25 de ani pentru ca n-a tinut cont de cateva sfaturi esentiale!

Publicat: 25 Jul. 2019, 10:51 Life

Tanara a murit dupa ce a neglijat cateva sfaturi, cata vreme urma un regim alimentar. Se pare ca lipsa de informatii i-a fost fatala, dupa ce a urmat dieta cu proteine.

Riscuri dieta cu proteine! Femeia de 25 de ani era mama a doi copii mici si din pacate a murit. Ea nu a fost constienta nici macar o clipa de riscurile la care se expune. Aceasta nu a contactat un nutritionist inainte sa puna in aplicare un regim alimentar pe baza de proteine.

Meegan Hefford era originara din Australia si a vrut sa fie intr-o forma fizica demna de invidiat, ca orice femeie. Din pacate, ea a fost fasita inconstienta in locuinta sa de catre rudele disperate, care nu stiau ce i se intampla. Dupa ce a fost dusa la spital, tanara a incetat din viata, la cateva zile distanta.

Riscuri dieta cu proteine

Riscuri dieta cu proteine

Dieta cu proteine e uneori foarte riscanta, mai ales pentru persoanele care nu stiu ca sufera de anumite afectiuni. Meegan a murit din cauza consumului mult prea mare de proteine si nu avusese parte de avizul unui medic inainte de a-si schimba stilul de alimentar. Cu ce inlocuiesti mezelurile pentru o alimentatie echilibrata si sanatoasa!

Tanara a urmat doar sfaturile unui antrenor de fitness si era o mare iubitoare de sala si sport, in general. Se pare ca schimbarile mult prea mari din ultima vreme i-au afectat serios organismul. Ea isi dorea sa slabeaca rapid, dupa ce devenise mamica. Chit ca era obsedata de sport si avea o conditie fizica demna de invidiat, modificarea alimentara a rapus-o.

Abia dupa decesul femeii din Australia s-a descoperit ca ea nu tolera foarte bine proteinele. Ba mai mult, organismul sau impiedica sa le descompuna in mod corespunzator. Pentru ca a urmat o dieta foarte stricta, pe timpul unui concurs de culturism, femeia de 25 de ani si-a adus singura sfarsitul.

Meegan Hefford a lasat in urma doi copii cu varste fragede. Pe parcursul dietei sale, tanara a consumat foarte multe alimente bogate in proteine, consumand si anumite bauturi proteice, alaturi de batoane pline de proteine. Practic, tanara s-a intoxicat cu proteine, iar organismul sau nu a putut face fata schimbarilor.

Australianca suferea de o tulburare metabolica destul de rara, ce poarta denumirea de „Urea Cycle Disorders”. E o boala de care sufera unul din opt mii de oameni, fiind o tulburare determinata genetic. Foarte multe persoane nu stiu ca au aceasta boala. Din cauza starii precare de sanatate, amoniacul ce rezulta din degradarea necorespunzatoare a proteinelor ajunge in sange. In cele din urma, substanta se acumuleaza si la nivel cerebral, si poate duce la leziuni ale creierului.

sursa: thesun.co.uk

Publicat: 25 Jul. 2019, 10:51 Life
Pe aceeași temă