Relațiile Elenei Băsescu. Ei sunt bărbații celebri care au fost cuceriți de fiica fostului președinte

Publicat: 05 sept. 2019, 14:07 Autor: Loredana Vedete

Elena Băsescu a fost protagonista multor poveşti picante de dragoste, însă pe cât de fierbinţi au fost, pe atât de repede s-au stins.

Relațiile Elenei Băsescu. Până să ajungă în faţa altarului cu Bogdan Ionescu de care a divorţat, bruneta a bifat mai multe relaţii amoroase cu personaje celebre din lumea mondenă.

Relațiile Elenei Băsescu: Andrei Hrebenciuc

A urmat relaţia intens mediatizată cu Andrei Hrebenciuc, fiul unuia dintre adversarii politici ai lui Traian Băsescu. Deşi păreau că se înţeleg bine şi relaţia era seriosă, bruneta a declarat că fiul lui Viorel Hrebenciuc este foarte uşor de influenţat de către familia lui.

Relațiile Elenei Băsescu: Joe din Drumul Taberei

După separarea de Andrei, Elena a ajuns iubita lui Ionuţ Daniel Gheorghe, alias Joe. Băiatul din Drumul Taberei, cum era el numit de presa tabloidă, a avut o vreme potențial să devină ginerele șefului statului, însă afacerile dubioase pe care se zvonea că le-ar avea nu au fost pe placul familiei tinerei Elena.

Relațiile Elenei Băsescu: Bogdan alias Syda

Aceasta a fost ultima relaţie se care presa a scris înainte ca Elena să se aşeze la casa ei. Elena şi Bogdan au avut acelaşi cerc de prieteni. Cei doi au locuit pentru o perioadă într-un apartament din Paris, iar Elena a suferit cumplit când l-ar fi surpins pe Bogdan în compania altor fete.

Nu degeaba, i s-a spus lui Bogdan că este un adevărat „crai de Dorobanți”. Bogdan ar fi avut până la Elena mai multe iubite celebre, între care prima soție a lui Mutu – Alexandra Dinu, Lili Sandu și Claudia Pavel, alias Cream. Cei doi au divorțat în urmă cu trei ani.

Relațiile Elenei Băsescu: Cătălin Tomată

În data de 14 octombrie anul trecut, Elena Băsescu a botezat-o pe fiica sa cea mică, Anastasia. Anastasia este al treilea copil al Elenei Băsescu și primul pe care îl are cu Cătălin Tomată.

Publicat: 05 sept. 2019, 14:07 Autor: Loredana Vedete
Pe aceeași temă