”Regina” lui Florin Salam, apariție de-a dreptul năucitoare! Roxana Dobre a răvășit audiența cu o salopetă super decoltată

Publicat: 11 May. 2021, 19:47 Vedete

Roxana Dobre îi calcă serios pe urme bărbatului ei. Kilogramele în plus, în familie, par să fie un „must have”, și nici unul dintre membrii ei nu par să nu facă notă discordantă.

Zilele trecute, „soața” a lui Florin Salam a fost surprinsă de paparazzi CIAO.RO în timp ce rezolva una alta prin oraș, alături de cel mic. La o primă trecere în revistă a felului în care arată spunem clar:Roxana Dobre s-a îngrășat, dar n-are nimic!”. 

Chiar dacă, de obicei, atunci când vorbești despre kilogramele în plus câștigate de cineva, spui că nu-i neapărat un motiv de laudă din punct de vedere estetic, iată că în cazul brunetei lucrurile stau puțin altfel. Ceea ce vedem în fotografiile pe care le-au obținut colegii noștri este o femeie care și-a păstrat prospețimea, în ciuda plusului ponderal, o femeie care atrage atenția datorită pieselor vestimentare și a accesoriilor scumpe pe care le poartă. Sigur că jumătatea ei are grijă ca finanțele să fie la locul lor, în ciuda pandemiei.

„Pufoșica” Roxana Dobre continuă să răvășească audiența chiar și cu un plus de kilograme

Deși pare greu de crezut, au trecut 7 ani de când manelistul Florin Salam a cucerit-o pe Roxana Dobre. Spunem că a cucerit-o pentru că din ce povestește artistul, pare-se că nu i -a fost ușor să o convingă că brunetă că pot forma o familie.

„Frate, dormeam cu poza ei. Puneam așa poza, dormeam la hotel pe vremea aia, și puneam poza. Și el știa, când veneam eu de unde veneam, găseam poza acolo pusă și patul făcut. Mă uitam la ea. Încă n-o luasem și nu eram sigur dacă o să fie…

Îi spuneam: «Roxana, noapte bună, sărut mâna, te iubesc». Și mă rugam la Dumnezeu să fie cu mine și uite că mi-a dat-o Dumnezeu”, a mărturisit Florin Salam în podcast-ul lui Damian Drăghici de pe Youtube. Totalmente îndrăgostită este și doamna din poveste: „Cum l-aș descrie? Este bărbatul inimii mele, ce să zic? Noi încă nu ne-am consumat flacăra aia să zic așa pentru că soțul meu are meseria pe care o are și fiind tot timpul plecat nu ne-am plictisit unul de celălalt.”, povestea bruneta acum ceva timp.

Publicat: 11 May. 2021, 19:47 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă