Viitoarea soție a lui Florin Salam s-a transformat într-un ”cameleon”! Roxana Dobre este tot mai greu de recunoscut după ce și-a schimbat, ”fără număr”, stilul vestimentar

Publicat: 01 Dec. 2020, 15:08 Vedete

Roxana Dobre, femeia din spatele celui mai de succes manelist. Deși, de cele mai mult ori trece neobservată – pentru că, na, asta înseamnă să fii „femeia” lui Florin Salam, iată că există situații când bruneta rupe gura târgului, la propriu. O astfel de situația a fost înregistrată zilele acestea fix sub ochii colegilor noștri, paparazzi ciao.ro. Aceștia au surprins-o pe Roxana Dobre în timp ce, cel mai sigur, se ducea să-și facă mani-pedi. Colegii noștri au fost uimiți să vadă din ce bolid a coborât bruneta, un Audi TT de toată frumusețea. Un model care pare că-și ia zborul din minut în minut.

Uitându-ne în fotografii trebuie să recunoaștem că mașina este mult mai „atrăgătoare” decât iubita manelistului. Acesteia din urmă parcă i s-a șters strălucirea de pe chip, parcă nici trupu-i nu mai este atât de… apetisant. Oare, fosta-i Lele cât ai fost să-i fie motto astăzi? Dacă în vara acestui an ispitea pe toată lume cu videoclipuri senzuale înregistrate pe nisipul fierbinte, acum bruneta își ascunde formele sub haine drepte, fără noimă și personalitate.

Se poate vedea clar în imagini că mașina e mai dichisită decât stăpâna. Păcat mare, situația asta. Oare… să fie vreo obligație de soție de Salam. Oare regula spune că după ce ai făcut 3 copii cu un bărbat de altă etnie lucrurile trebuie să se schimbe radical? Poate fi posibil…

În altă ordine de idei, ne amintim că povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și Florin Salam a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui brunetei. Cuplul are împreună trei copii: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan.

După mai bine de șase ani de relație, Florin Salam și Roxana Dobre au decis să facă pasul cel mare. Cei doi ar urma să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu imediat după ce România nu va mai fi amenințată de coronavirus.

“Vreau să vă anunț și eu ceva frumos! Cum trece epidemia asta, cum se numește ea, în maximum șase-opt luni de zile, anunț și eu nunta cu Roxana mea. Îi fac și eu o bucurie frumoasă nevestei mele!” a declarat Florin Salam, cunoscut și ca „Regele Manelelor”.

Publicat: 01 Dec. 2020, 15:08 Vedete
Pe aceeași temă