Cum a devenit Loredana Groza mărul discordiei între Ștefan Bănică și Florin Salam: ”N-aveai voie să vorbești tu de mine!”

Publicat: 19 ian. 2024, 14:04 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Florin Salam a uimit pe toată lumea când l-a „atacat” pe Ștefan Bănică Jr.! Deși, inițial, părea să fie vorba de comentariile făcute de juratul „X Factor” după ce ”Regele manelelor” nu a venit la emisiune, adevărul ar fi altul.

„Regele manelelor” Florin Salam a transmis un mesaj dur în mediul online, iar ținta lui a fost Ștefan Bănică Jr.. Inițial, toată lumea a crezut că manelistul și-a adus aminte de comentariile pe care Ștefan Bănică Jr. le-a făcut în cadrul emisiunii „X Factor”, pentru că Salam nu s-a prezentat în platou, așa cum era stabilit.

Sursele CANCAN.RO susțin că Salam nu ar fi dorit, în primă fază, să îi răspundă juratului, dar s-a răzgândit după o discuție avută cu nimeni alta decât Loredana Groza, care este colegă de juriu cu Ștefan Bănică, la X Factor.

Totul ar fi pornit în a doua zi de Crăciun în anul 2021, după ce Florin Salam ar fi fost chemat alături de trupa sa la petrecerea organizată în cinstea lui Răzvan Munteanu, soțul Deliei. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Ce mesaj i-a trimis Florin Salam lui Ștefan Bănică

Florin Salam a făcut un live postat pe rețelele de socializare, unde a ținut să-i transmită juratului de la „X Factor” un mesaj acid.

Poate ai să auzi tu asta. E diferență mare! Eu știu că te respecți. Să @#$% mama mea, la cum te respecți tu, eu la valoarea mea trebuia să mă respect și mai mult . Dar nu vezi că, în general, bocciii se respectă mai mult decât valorile. Că așa e lăsată lumea asta. N-aveai voie să vorbești tu de mine! Tu cânți de două ori pe an: de Crăciun și a doua zi de Sfântul Ștefan, după aceea ești liber non-stop, faci plajă. Te respect și pentru astea! Ce-i drept, ai jucat în Liceenii, mamă, în ce fel ai jucat. M-ai mâncat! De la Sol major.

În sfârșit, îmi cer scuze Loredanei. Dar nu avea voie ăla să vorbească de mine. Nici eu nu vorbesc de nimeni, fiecare avem greșelile noastre, soarta noastră. Nu te murdări tu, măi Ștefane, să vorbești tu de mine, că tu ești la un nivel șmecher, vezi-ți de treaba ta, frățiorul meu. Ar trebuie să îți ceri scuze dacă mă întrebi pe mine, doar că mi-ai pomenit numele.

Eu nu îți pomeneam numele, dar mi-am adus aminte că trebuia să dau o replică. Ce crezi? Te și ridic prin vorba asta! Îți iei trei nunți de la critica asta! Mă scuzați dacă am exagerat vizavi nu de ce vorbeam eu acum, ci vizavi de prietenii noștri, am trecut de la un subiect la altul”, a fost mesajul manelistului.

Publicat: 19 ian. 2024, 14:04 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă